Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
Advertisements

Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???"
AKTIESPARARNA ÖSTERSUND Presentation
Hur gör vi med skolhuset?.  Nuläget i förhandlingarna med Vännäs kommun om eventuellt köp  Fakta om eventuellt köp – kostnader, intäkter, möjligheter,
Nulägesanalys genom frågor

In The Rotary Spirit: Service Above Self Mitt volontärarbete på Infância Feliz Linda Tvilling Theander 8 Januari 2010.
Bra villkor på jobbet Bli medlem i ett Sacoförbund – det tjänar du på
Bra villkor för akademiker i staten
Satsdelar.
Svenska som andraspråk
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Solanderskolan presenterar
Pronomen.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Välkommen till Sverige!
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”- Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Hur bör samhället organiseras
Gratis buss i Avesta- Hur är det möjligt?
Hej å välkomna till mitt fantastiska fosterland. Jag kommer vara er guide på den här resan…. Pass på, nu åker vi iväg i min tuffa bil med pansarglas.
Fiber till hemmet. Agenda Presentera dagsläget Vad har vi gjort sedan sist Valet av nätbyggare Vem vi valt och varför Insatser och Fiber bonus Tidsplan.
TRYGGHET – SÅ FUNKAR DET. VÅRT SKYDDSNÄT Socialförsäkringen Avtalsförsäkringar Privata försäkringar.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Varje dag försvinner flera personer…
”Undervisningen är helt gratis ”
Välkommen till Fairhaven. Detta är infarten från gatan. På samma gata lite längre ner finns en pojkskola där den kände Omar Sheriff har utbildats i sin.
Trygghet – så funkar det!. Vårt skyddsnät Socialförsäkringen Avtalsförsäkringar Privata försäkringar.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar.
UPPSTARTSMÖTE vMUG vMUG Sweden Meeting
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
Marcus berättar lite om sig själv
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Två vägar för att ge till hela Missionskyrkan Kyrkoavgiften till församlingarna Kyrkoavgiften till församlingarna Missionsgåvan till församlingarna.
1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…
Bo och leva INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
En hållbar utveckling tillfredsställer dagens behov
FOXPOPULI Introduktion av deltagare – ice breaking och lära känna varandra “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
Berga hem- och skola. Därför en hem- och skolaförening! En ideell och fristående förening som aktivt arbetar för samarbetet mellan föräldrar-skola-samhälle.
Jag är nu hemkommen från min resa till Ghana, det var en händelserik resa som gav mig minnen för livet. Att få ta del av människors liv i en liten by i.
Adam tänker 1.Han heter Adam. 2.Han tänker inte så bra. 3.Han är arg. 4.Jag tror att han kommer från USA.
Medlemsvård och rekrytering
Uppstartsmöte – Nya lag 2014 Flickor och Pojkar -09 Ekängens IF 1.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Föräldramöte 3/9. Föreningen Vi har 8 olika grupper: Div 1, 2, 3, Volley2000 (3 grupper), Kidsvolley och drop in. Killar? 120 medlemmar 12 ledare Styrelsen.
Vad är UNICEF? Kämpar för barn världen över
100 ÅR AV KUNSKAPER OCH ERFARENHETER OM EU- PROGRAM/PROJEKT ”SEUPP”
Uppstart projekt oktober 2014
Från idé till verklighet!
Årets Viljan 2011 De nominerade är…... Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat.
Malala Yousafzai.
Medlemsmodellen SPF 26 november Om Medlemsutveckling Vi jobbar med förhållningssätt, metoder och strategier för att öka er förmåga att rekrytera,
Powered by Aktuarieföreningens medlemsundersökning Juni 2014.
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
Introduktion. Lions Clubs International 1,35 milj medlemmar klubbar 206 länder och geografiska områden Sverige medlemmar 500.
Förtroendevalds-utbildning
Presentationens avskrift:

Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete För att vi kan. Vårt organisationsnummer: 802487-5646

Verksamhetsplan för Mycharityprojects Mål: Att bistå nödställda, utsatta människor, där behoven finns, såväl i Sverige som i övriga länder, i den utsträckning föreningen förmår.         Att bedriva hjälpverksamhet för föräldralösa, utsatta barn i Thailand.  Att bedriva Barnhemsverksamhet i Thailand. Att förmedla möjligheten för intresserade att bli Faddrar, åt enskilda barn. Hur: Genom ideellt arbete av föreningens representanter Genom ideella insamlingar av ekonomiska medel, kläder, samt annat        för verksamhetens bedrivande användbara gåvor.                   Genom donationer.        Genom sponsorer.  Genom medlemsavgifter från medlemmar. Dessutom: Skall vi arbeta för ett utökande av verksamheten.

Vilka är vi i föreningen Vi är två svenska killar, som är knutna till Thailand genom våra bättre hälfter. Vi, samt deras familjer är styrelsen i Föreningen, det är även vi som arbetar med projekten. Michael Lundin och hans fru Thanaphan med familj driver delen i Kabin Buri, de bor permanent i Thailand Jag, Sebastian Wilhelmsson med sambo Vararat Aranna med familj driver delen i Phetchabun, Vi finns i Örebro, och här är även föreningens säte. All insamling sker genom ideella insamlingar, inga ersättningar utgår för någon som är engagerad i arbetet.

Kabin Buri Vi bygger nytt barnhem i Kabin Buri, detta kommer rymma ungefär 10 barn, med möjlighet till utökning

Phetchabun I Phetchabun hyr vi lokal av Thailändska kyrkan, mitt i en liten by som heter Bueng Sam Pahn På bilden ser vi de tjejer som arbetar med Barnhemmet här.

Skolväskor Som kommer komma mycket väl till pass, dessa skall delas ut vid nästa besök nu i Maj, tillsammans med insamlade barnkläder.

Detta fördelas sedan mellan våra barnhem och delas ut till behövande. Containerfrakt En gång per månad, med start den 20 maj, har vi plats i en 20 fots container, destination Bangkok. Detta fördelas sedan mellan våra barnhem och delas ut till behövande.

Fadderprojektet ”Nam”. Ett av våra fadderbarn. Hon har numer en svensk månadsfadder som säkerställer hennes behov av skolgång, läkarbesök, kläder med mera.

Medlem Man kan bli medlem i Mycharityprojects, det kostar 100 kronor per person och kalenderår Ansöker om medlemskap gör man enklast via vår hemsida: www.mycharityprojects.com/wp Klicka därefter på ”bli medlem”

Vill du donera..? Barnkläder, pojk och flickkläder, 0-15 år, hela och rena. Ekonomiska medel Övrigt Vill ni stötta oss i projekten, gör ni det enklast genom att klicka er in på vår hemsida: www.mycharityprojects.com/wp och sedan klicka er vidare till ”donera” Vårt Bankgiro: 534-6085

I början av Maj Då åker Vi ner till Thailand, tanken är att vi då skall styra upp mycket inför framtiden. Vi skall även inhandla de inventarier som saknas i form av möbler och diverse hygienartiklar, vi skall i mesta möjliga mån låta barnen få bestämma vilka möbler de vill ha, de ska ju ändå bo hos oss. Vi kommer dokumentera våra framsteg och vi kommer även dela ut en massa överraskningar till både de ungar vi har under vårt tak, men även till andra, min förhoppning är att vi även ska kunna lasta upp familjens bilar med alla barn, åka till Bangkok och låta ungarna få en helg på barnens villkor, med lek, nöjesparker och zoo-besök. Vi skall skriva de nödvändiga avtal som krävs, för lokalhyror, el och så vidare. Det kommer bli en fantastisk resa, det är jag övertygad om.