Liknande presentationer
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.

Coaching och matchanalys för handboll
Automatic Delivery Rewards
Målvakter Försvarsspel Anfallsspel LaganalyserIndividuella analyser Rankade spelare Backar Forwards Detaljerande analyser 5 mot 5 Powerplay Boxplay Red.
ADHD problem och åtgärder Vinjett:
Statistikmodulen Omicron Syntax Data AB Framåt.
SEKRETARIATSUTBILDNING inför säsongen
1 Sammandragsspel i Västerbotten. 2 Spel i sammandragsform! •Färre speldagar •2 matcher varje gång •Få dagar med ”hemmalags-ansvar”
Lindås Waves Utbildningskommitté
Inspira/Silverbäckens förskola
1 GfK Consumer TrackingLidl & Netto Fredrik Ydell Februari 2010 Exempel på undersökningens layout och vilka nyckletal som redovisas. De varugrupper som.
2014.
Pay no pay UE, tidiga tester Pirjo Svedberg MMS. Tidiga tester  Följande analyser är en jämförelse mellan tittandet enligt dagens rekryterings- och viktmodell.
IUP Individuell UtvecklingsPlan
Sammandragsspel i Västerbotten
Coachen Dessa frågor är ställda till handbollsgymnasieelever i Karlstad år 90 – 94- Detta blev resultatet.
Referensgruppen på MMS 10 dec 2009 Mätningar av Webb-TV.
Samarbetsprojekt ALRp o SIA 2011
AGENDA Järfälla IBK föräldramöte P01 Röd 22/ Planer inför säsongen och vad vi förväntar oss av killarna & föräldrarna Vem är vi? Ny tränare Nya killar.
Björkdungens förskola Föräldrar Förskola - Våren svar, 69%
Voxpop.
Skattning av trendkurvor/trendytor och förändringar över tiden Claudia von Brömssen SLU.
Coaching och matchanalys för innebandy och handboll
Grattis Du har fått fiber - en framtidssäkrad lösning!
Nyheter 2015 DUKAT. Upplåtelse av plats Nyheter för uteserveringar på kommunal mark – sommarsäsong 2015 Upplåtelsetid Nya taxor.
Nils Holgersson Fjärrvärme Nils Holgersson Rapport Nationell
RqlServer Web-applikation  Microsoft program SQL Server OLAP Server Excel ISS  DW3 Soft AB program Rql RqlServer  RqlServer, Kundanpassas RqlServer.
MBK – presentation och framtid Välkomna!
Bokföring i Tiden består av
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Varför fiber? -Framtida vårdtjänster -E-hälsa -Nattövervakning via Kameror -Trygghetslarm -Billigare tjänster -Snabbare internet -Bättre TV -Jobba och.
Föräldramöte STFF P05 blå Mossen Tillbaka blick 2013 Laget har växt från ca 40 till nästan 60 grabbar Vi har varit 7st tränare Vi har varit.
TEAM 05 SÄSONGEN 2015/2016. TRÄNING 2015/2016 ANTAL MÅLVAKTER: 6 ST UTESPELARE: 35 ST AKTIVA ( 39 ST UNDER SÄSONGEN) LEDARE: 16 ST ( 7 ST ISLEDARE, 6.
Föräldramöte Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt.
Ledarträff Tisdag 8 september Välkommen till säsong 2015/16.
Föräldramöte P06: Agenda  Säsong 2014 – tillbakablick  Säsong 2014 – slutfasen (vinter)  Säsong planering.
Föräldramöte P IK Brage P09 Föräldramöte IK Brage P09 28 april :00-19:00 Agenda Organisation - Hur ska vi organisera oss inför säsong.
NÄSTA STEG FÖR ÖSK F04. Det var en gång… ÖSK F04 startar hösten 2011 Sedan starten finns 5 tjejer kvar Martin var med från början Idag är vi 19 tjejer.
Föräldramöte 2013/2014 Agenda Föreningsnyheter Status P02 Vit/Svart Organisations läget Träningstider och upplägg Målsättning säsongen Seriespel.
FC Djursholm P05. Träningar Gruppen tränar 3 ggr i veckan på DIP Gruppens chefstränare är Jean Balawo Föräldratränare och Robin Holm bistår Jean. Träningen.
Ledare Boo FF P07:12 Lagledare:Gabriella Elmroth Tränare:Mattias Fråhn Tränare: Henrik Hagel Tränare:Fredrik Hultner Tränare:Thobias Andersson Tränare:Kristian.
IF Sundsvall Hockey Planering för A-pojkar säsongen
Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit.
Föräldramöte GUIF P
”Från boll&lek till A-laget”
Föräldramöte P06 Agenda Presentation ledare Träningar Matcher
Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P
Tjänster för orienteringsklubbar på Oxtract.se:
AIK Innebandy P98 föräldrarmöte den 7/ VÄLKOMNA!
Träningsupplägg och säsongsmål Sandåkern Innebandy - Pojkar 08
Välkomna! Föräldramöte P-03.
Kostnader för läkemedelsförmån
Hur blir ett lag BRA? BBIF P04 Är bäst Titta upp Träna ihop oss
Juniortruppen from Vallentuna Hockey.
Välkomna Till vår avslutning och firande 1.
Inför årsredovisningen (HST, HPR och övriga återrapporteringskrav)
Lathund-Ladok-97-Rapporter i Uppföljning
Föräldramöte Agenda: Seriespel under säsongen
F05/06 15 tjejer Ledare Pernilla Bergman Tina Hedlund Viktoria Jeising
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.

Rapporter och analys (enskild match)

Hur många mål gör laget i powerplay under perioden och % av lagets alla gjorda mål i perioden? Hur många powerplay har laget under perioden och % av alla powerplay som resulterar i mål framåt?

Hur många mål släpper laget in i boxplay under perioden och % av lagets alla insläppta mål i perioden? Hur många boxplay har laget under perioden och % av alla boxplay som resulterar i mål bakåt?

Rapporter och analys (säsongsanalys)

På säsongsanalysen redovisas en summering av samtliga registrerade matcher för att få trender. Samma statistik som på enskild match samt två extra grafer: utveckling mål och skott samt +/- per spelare

Grafik över utveckling mål och skott per spelare för de matcher spelaren har deltagit i

Grafik över utveckling plus/minus per spelare för de matcher spelaren har deltagit i

Om matcher har grupperats, som i exemplet ovan Västra Serien (Röd), så visas även en säsongsanalys för summan av dessa utvalda matcher. Samma lag kan spela i två serier och analysera säsongen separat per serie. Kan även med fördel användas för att analysera säsongens matcher mot ett specifikt lag eller viss tidsperiod. Gruppera matcherna efter eget önskemål.