Handläggarutbildning

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Lathund i W3D3 för Handläggare
Advertisements

Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
IPad grundkurs.
DIO Webb, en kort manual Version Sida 2 Version 7.0 Innehåll 1.Skapa nytt meddelande a.Välja mottagare b.Förklaring av de olika fälten.
Stava Rex Bengt Österlind Solna Skoldatatek Solna 18 februari 2010.
NyA version 10 I produktion 13 september Presentation på NUAK på 28 september 2010.
Johan Söderqvist MÖTESHANTERING IIPAXDAGEN 2013.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Inloggning till Landstinget Kronoberg via Citrix
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 9 Aktörer i Nyps 12/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Företagssstöd.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 7. Manuell ansökan om projektmedel 21-22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
DIO Webb, en kort manual Version Sida 2 Version 8.0 Innehåll 1.Skapa nytt meddelande a.Välja mottagare b.Förklaring av de olika fälten.
Sektorn för Socialtjänst
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Ärendehantering och tillgodoräknanden i Ladok3
Kolla upp behörighet Om du ska släppa in någon som inte har sitt ksid med sig.
Groupwise – skicka mail
Ärendeöversikt VIS-utb Gruppera på status VIS-utb
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 4 Bered, fatta och effektuera ärendebeslut 11/ Jana Wahlberg Nyps utbildning- Företagsstöd.
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 4. Bered, fatta och effekturea ärendebeslut 28/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflytta patientärende Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 Sök-funktion m.m 11/ Jana Wahlberg Nyps utbildning- Företagsstöd.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 6. Bered, fatta beslut och effektuera utbetalningsbeslut 21-22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning-
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Synpunkter, klagomål och beröm
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
BILDSVEP MINA ÄRENDEN BÖRJAR STRAX. Förtydligande Bildspelet visar arbetsgång när du vill se status i ditt ärende. Vad som skett sedan du skickade in.
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Personec 17.1 Uppgradering
Lägga in ny identitet och skapa skydd
Nu rapporterar vi i Treserva!
Ärendestöd i nya Ladok NUAK den 20 september 2016
Nya ärendetyper på Mina sidor - Gemensam inlämningsfunktion
Sök-funktion m.m 28/ Ulf Hjelm
Hantering av kravönskemål
Tips, trix & tänk på Nyheter i Läkemedelsmodulen R8.1.
Mail med länk.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Att göra om en bild med text till textfil
Utbildning Systemadministratör i C2
Handhavandeguide-Ladok Kursbevis
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Diariefört ärende och handling
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Referensgrupp
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Nyps utbildning- Företagsstöd
Kundens faktura förfaller
Så här infogar du den här bilden i presentationen
Artvise Kundtjänst Helpdesk Mobile Portalen för interna användare.
Artvise Kundtjänst Handläggarutbildning -Mobile.
Artvise Kundtjänst -Handläggarutbildning.
-Administratörer.
Artvise - Kunddagar 2019.
E-tjänst för PSA-prov E-tjänsten för PSA-provtagning är från 1 juni 2018 tillgänglig på alla landstingsdrivna vårdcentralers kontaktkort på 1177.se. Syftet.
Information till verksamhetschefer
Kundens faktura förfaller
Utbildningsmaterial Uthopp från SAMSA till Nationell patientöversikt
Presentationens avskrift:

Handläggarutbildning -Specialistwebben

Fördela ett ärende till specialistgrupp Kund: Skapa ett ärende från din vanliga e-post som du skickar in till Kundtjänst. Handläggare: Håll koll i arbetsgruppen och öppna ”ditt” ärende i Artvise Kundtjänst. Handläggare: Sätt relevant ärendetyp och kategori. Handläggare: Fördela ärendet till lämplig specialistgrupp. Du kan även välja att bocka i rutan ”kräv återkoppling till kundtjänst” om du inte vill att den som sitter i specialistwebben ska kunna stänga ärendet. Handläggare: Titta i specialistgruppen. Ärendet finns där som inkommet, utan handläggare.

Använd specialistwebben -Specialistwebben: Öppna upp specialistwebben och se att ärendet du just skapat ligger under arbetsgruppen som ärendet tillhör. -Specialistwebben: Markera ärendet och skriv en anteckning på det, skicka sedan svar till kund och om det går stäng och avsluta ärendet. -Specialistwebben: Är det så att rutan ”åter till kundtjänst” är ikryssad så kan du fortfarande svara kunden men du kan inte avsluta ärendet utan måste skicka tillbaka det till kundtjänst så de får stänga ärendet där.