Matservice Stockviks SF

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
PRESTATIONSTRIANGELN - GRUNDEN FÖR EN GOD PRESTATION.
Advertisements

Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll VÄLKOMNA!
Centrala Barnhälsovårdsenheten Göteborg och S Bohuslän Cecilia Hedström, leg dietist Vegetarisk kost – Vegankost. Många familjer väljer idag, glädjande.
Föräldramöte P/FXX. Vårt fantastiska lag ! Kalle Pelle Lisa NN.
Goda resultat inom idrott bygger på en bra balans mellan att ÄTA, TRÄNA och VILA.
Lathund NÖGDs Damtour Utgåva 1 1. DeltävlingDatumKlubbKontakt 129 majVreta Kloster GKSusanne Thorngren 218 juniFinspång GKKerstin Forsman/Soveig.
Agenda Värdegrund och förväntningar Träning och sommarfotbollsskolan Poolspel Cuper Kalender 2015 (viktiga datum) Lerkils IF Föräldrar grupp Övrigt/Frågor.
Optimera dina träningseffekter och nå längre med rätt mat.
MÅLTIDER - Hur jag ger min kropp bränsle och byggstenar!
Ett fungerande schema förutsätter att uppdrag och arbetsgivarens förväntningar är kända ger utrymme för alla arbetsuppgifter inom avtalad arbetstidsram.
Äta – Träna – Vila Kostens roll i ungdomsidrotten.
Beställningsguide allergikost Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Spanien Cup DUFF P Att tänka på inför resan Mjuka väskor i bussen. Det kommer att bli relativt trångt i bagageutrymmet. Skydd via försäkringskassan.
Lathund NÖGDs Damtour Utgåva 1.
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
PRAO vecka 16 & 17 ( april).
Förhållningsregler Järfälla hC Team 07.
Uttal Vokaler dikter.
Tränings- och kostprogram
Äppelpaj med egen vaniljsås. Sid: 268 och sås 269 HKK- boken
Vad gillar du att äta? Vad gillar du inte?
Träna svenska A och B Häfte 10 Mat och dryck När och vad äter de?
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Konsten att läsa skönlitteratur
Mat och dryck Brukar du laga mat hemma?
Vad gör vi idag? Lek 2 Vad händer idag och varför?
4 saker att tänka på Energibehov Energibalans Kvalité Timing.
Föräldramöte 20 november 2016
Användargränssnitt COSMIC R8.1.
STOCKVIK JUNIOR OCH SENIOR
Matsedel v.41 Irakisk touch
Användargränssnitt COSMIC R8.1.
Telge Sibk F06/07 Säsong 2017/2018.
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
KOST Grupp forsläsning.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
Matsedel vecka 47, november
Källa: Livsmedelsverket
19 dec Jan Eksvärd, LRF Fosfornätverket 19 dec Jan Eksvärd, LRF
Matsedel vecka 2, 8-14 januari
LÄSSTRATEGIER på högstadiet.
Träningsläger i Italien
Tallriksmodellen består av tre delar:
Stockviks Skidförening
Matsedel vecka 6, 5-11 februari
Lathund-Ladok-95-Studiedeltagande
Framarbetad av Patrik Montgomery Per Stenegård och Annes Mellberg
Kretslopp Vad är ett kretslopp? Vilka ämnen kan ha ett kretslopp?
Det här arbetar vi med för att du ska kunna nå kunskapskraven
Uttal Vokaler dikter.
Kedjornas nyckeltal under 2017 samt utveckling jämfört mot 2016
Lektion 1 Grönsaker, frukt och bär
Vart tar det smutsiga vattnet vägen?
Vad är regeletik, konsekvensetik och sinneslagsetik
Mat är livet.
Vart tar det smutsiga vattnet vägen?
Din säkerhet på sjukhus
Tallriksmodellen består av tre delar:
Bele Barkarby P04.
Varifrån kommer alla sopor – och vad händer sedan?
Café- och lunchteam Info till alla
MÖLNDAL HOCKEY J18 18/19 Föräldramöte 9/8-2018
Jenny Henriksson Hushållningssällskapet
Vad är målet? Hur kommer vi dit? På vilket sätt?
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
PRESTATIONSTRIANGELN - GRUNDEN FÖR EN GOD PRESTATION
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Spelar och föräldramöte 2019 Landvetter IF F05/06
Presentationens avskrift:

Matservice Stockviks SF

Innehåll Tider – Frukost lunch och kvällsfika Måltidens innehåll Matplanering Medföljande matlagare Kostnader

Tider - Frukost lunch kvällsfika Frukost, lunch och vid behov även middag anpassas efter åkarnas tävlings- och uppvärmningstider Matlagningsansvarig sätter ihop ett tidsschema tillsammans med lagledaren Kvällsfika intas samtidigt av alla Dels är det lämpligt att hålla information om nästa dags tävling under kvällsfikat då alla är samlade Dels behöver matlagningsansvarig ha koll på vad som finns kvar till frukosten efter kvällsfikat är klart, så att inget ”försvinner” efter det

Måltidens innehåll Måltiderna planeras av matlagaren Anpassning görs efter allergier och specialkost Frukost och kvällsfika Havregrynsgröt med mjölk (endast till frukost) Fil, yoghurt En sorts flingor Sylt Bröd, smör, ost och annat pålägg Te, kaffe Juice (om möjligt) Önskas något annat får man hålla det själv

Måltidens innehåll Lunch och middag Dryck – måltidsdryck och vatten Potatis, pasta eller ris Proteindel (kött, kyckling, fisk) Ev sås Grönsaker Knäckebröd Smör Utöver ovanstående kan det hända att medföljande matlagare hittar på egna specialiteter

Matplanering Matleverantör Medföljande matlagare Se planering på Laget.se Ca 1,5 vecka i förväg, samlar Matansvariga i Stockvik in information om maträtter på Laget.se Leverera maten frusen Ansvarar själv för att ordna transport av maten Medföljande matlagare Om du inte kan, byt eller gör upp med någon annan, meddela matansvariga i Stockvik

Medföljande matlagare Att göra före Ta reda på vilka matlagningsmöjligheter som finns på boendet Packa plastlådorna efter behov (utrustning och torrvaror) Handla vid behov Hämta mastercard-kortet hos senior- eller junioransvarig Säkra plats på resa och boende Att göra på plats Laga mat, servera, diska, handla med mera med mera… Frukost, lunch, middag, kvällsfika Information till åkarna - Meny och tider Att göra efter Lämna plastlådor i Stockstugan Lämna kort samt kvitton till senior- eller junioransvarig Återkoppla om hur det gått (bra/dåligt om mat, boende etc)

Kostnader Utlägg för maten du lagar som matleverantör ersätts inte Junior/senior teamet har ett master card som medföljande matlagare använder på plats