Matservice Stockviks SF
Innehåll Tider – Frukost lunch och kvällsfika Måltidens innehåll Matplanering Medföljande matlagare Kostnader
Tider - Frukost lunch kvällsfika Frukost, lunch och vid behov även middag anpassas efter åkarnas tävlings- och uppvärmningstider Matlagningsansvarig sätter ihop ett tidsschema tillsammans med lagledaren Kvällsfika intas samtidigt av alla Dels är det lämpligt att hålla information om nästa dags tävling under kvällsfikat då alla är samlade Dels behöver matlagningsansvarig ha koll på vad som finns kvar till frukosten efter kvällsfikat är klart, så att inget ”försvinner” efter det
Måltidens innehåll Måltiderna planeras av matlagaren Anpassning görs efter allergier och specialkost Frukost och kvällsfika Havregrynsgröt med mjölk (endast till frukost) Fil, yoghurt En sorts flingor Sylt Bröd, smör, ost och annat pålägg Te, kaffe Juice (om möjligt) Önskas något annat får man hålla det själv
Måltidens innehåll Lunch och middag Dryck – måltidsdryck och vatten Potatis, pasta eller ris Proteindel (kött, kyckling, fisk) Ev sås Grönsaker Knäckebröd Smör Utöver ovanstående kan det hända att medföljande matlagare hittar på egna specialiteter
Matplanering Matleverantör Medföljande matlagare Se planering på Laget.se Ca 1,5 vecka i förväg, samlar Matansvariga i Stockvik in information om maträtter på Laget.se Leverera maten frusen Ansvarar själv för att ordna transport av maten Medföljande matlagare Om du inte kan, byt eller gör upp med någon annan, meddela matansvariga i Stockvik
Medföljande matlagare Att göra före Ta reda på vilka matlagningsmöjligheter som finns på boendet Packa plastlådorna efter behov (utrustning och torrvaror) Handla vid behov Hämta mastercard-kortet hos senior- eller junioransvarig Säkra plats på resa och boende Att göra på plats Laga mat, servera, diska, handla med mera med mera… Frukost, lunch, middag, kvällsfika Information till åkarna - Meny och tider Att göra efter Lämna plastlådor i Stockstugan Lämna kort samt kvitton till senior- eller junioransvarig Återkoppla om hur det gått (bra/dåligt om mat, boende etc)
Kostnader Utlägg för maten du lagar som matleverantör ersätts inte Junior/senior teamet har ett master card som medföljande matlagare använder på plats