Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Webbtidbokning via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Webbtidbokning innebär att mottagningen låter invånaren boka, av- eller omboka en tid direkt i journalsystemets.
Advertisements

Skola24 MobilApp För vårdnadshavare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR VÅRDNADSHAVARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone.
Välkommen till bildspelet om S2S Följ bara instruktionerna på skärmen För tränaren/ledaren: ett fullständigt videobibliotek av moment och övningar. förbered.
Lathund FMS Catering Linköping Måltider US. Skapa ett konto Logga in med ID och lösen, om du inte har det så klicka på länken.
Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP (Enhetsregistreringsprogram) Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP.
GAFE – steg 1 introduktion Mer information finns på: Iktsamordningenlund.wordpress.com.
Landstingets resurscentrum COSMIC R8.1 Utdelningsvy Tidigare Ordinationslista.
Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP (Enhetsregistreringsprogram) Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP.
Beställningsguide allergikost Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Med efterföljande After Work. Repetition från tidigare samt nyheter och fördjupning Intresseinriktningarna och kunskaperna är olika. Möjlighet till att.
Region Östergötland Utbildning E-frikort
Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP (Enhetsregistreringsprogram) Införande av DEP – Device Enrollment Program På Svenska: ERP.
Nyheter i Ustart 4.0 * Vi rekommenderar att Ustart 4.0 körs via webbläsaren Chrome.
Hur man använder EasyWorship del 1
LOK stöd Magnus Johansson.
Kom igång med - Disgen Modul 3
Uppladdning av löptest 2016/17
Lärarstöd för att använda 1177.se
Tankningsrapport Panel-PC
Nya tjänster på personlig iPad i Ustart 4.0
Grupper.
Källkritik Källa – är det som finns kvar av det förflutna, det som används som en källa till det förflutna. Historisk litteratur – är framställningar.
Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart
Spara elevarbeten med iTunes
Hämtning och installation av nytt program till din dator
AXIELL|Education WELIB Skolans namn datum.
Hantera kurstillfälle
Om du inte redan är inloggad så logga in med CAS-kontot
Från databas till Excel
Utbildning Systemadministratör i C2
Öppna mobiltelefonens webbläsare (Safari) och skriv in ”icahandlarna
Manual Styrande dokument.
HANDLEDNING INKÖP PÅ COOP.SE
Skriv ut en ansedel, kontrollera - modul 5
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen fyrbodal.indra2.se
Från timplan till schema Kommunadministratörsutbildningen
KAA med fokus på analys Marcus Stéen.
Registrera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Göteborgs Stads intranät Start 17 december
Med ritstiftet som verktyg samt utan lagermask!
SKOLA24 • VANLIGA FRÅGOR december 2018 Vanliga frågor!
Rutiner vårdplan Sårbehandling
Procapita Vård- och omsorg Avvikelser
Webbaserat kalkylprogram för Auktoriserat Fönsterunderhåll
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
till en träff med fokus på hur WELIB kan användas för
Helinventering: Nytt system
RESULTATTAVLAN SKJULSTAHALLEN
Lathund-Ladok Hantera mallar för intyg
Dags för kontroll Vilka personer har jag registrerat?
NY BESTÄLLNINGSPORTAL I JIRA - LADOKBESTÄLLNING
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Mobil incheckning och betalning
för dig som attesterar resultat
för dig som attesterar resultat
för dig som rapporterar resultat
Ärendetyper Visning av de olika frågor du kan lägga till i ett formulär.
Webbtidbokning via 1177 Vårdguidens e-tjänster
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Skapa etiketter från adresslistor
Manual Använd OSA-enkäten.
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Medarbetarrättighet -
Skriv din händelseinfor mation här
Innehåll Förväntat deltagande på individuellt tillfälle 1-2
Kursadministration- Aktivitetstillfälle
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Ny betavy: hantera resultat för enskild student
Instruktioner för tävlingsledare
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart Nyheter i Ustart 4.0* 2016-08-15 Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart Risto.Koskela@Stockholm.se Goran.Pettersson@Stockholm.se Dean.Bilfeldt@Stockholm.se * Vi rekommenderar att Ustart 4.0 körs via webbläsaren Chrome.

Ustart 4.0 – Nya kolumner i översikten Risto.Koskela@Stockholm.se Goran.Pettersson@Stockholm.se Dean.Bilfeldt@Stockholm.se Följande nya kolumner har tillkommit i översikten: DEP Anger DEP-status för iPad-enheten: ( =DEP är konfigurerad, =DEP ej konfigurerad, = DEP ej möjligt, t ex för att iPaden ej köpts av godkänd leverantör el. att lev. ej kopplat iPaden till Apples DEP-tjänst) Klass Anger vilken klass som iPad-enheten tillhör. Infon hämtas från barn- och elevregistret. Denna info visas bara för personliga iPad-enheter. Enhet Anger enhetsnamn. För personlig iPad anges mejladress, för opersonlig iPad automatgenereras en 3-ställig skolkod plus ett löpnummer.

Ustart 4.0 – Flik för nollställning OBS! Nollställning innebär att all lagrad information på enheten/enheterna kommer att raderas. Se till att spara undan information som behöver vara kvar. Fliken Nollställ har tillkommit på dialogrutan Hantera enheter. Denna flik kan användas för att nollställa upp till 30 iPad-enheter samtidigt. När du nollställer en Ipad kommer den att ominstalleras automatiskt och all lagrad information på enheten kommer att raderas. Glöm inte att först spara elevarbeten, bilder, filmer, etc. som ska vara kvar. Denna funktion kan t.ex. användas för att byta från en opersonlig till en personlig enhet och tvärtom. När iPad-enheten nollställs och man har gått igenom initieringsstegen på själva iPad-enheten så kommer MobileIron-appen och begränsningsinställningar att installeras automatiskt. Detta kan ta en viss tid, kanske ett par minuter. OBS! Så fort iPad-enheten startats upp och MobileIron installerats så måste man öppna MobileIron-appen och detta måste göras inom 4 timmar. Om detta inte görs måste iPad-enheten nollställas igen.

Nollställning av iPad-enhet Utför nedanstående steg i Ustart för att nollställa en iPad: Spara undan information på iPad-enheten som måste finnas kvar. I Ustart, på fliken Översikt, markera upp till 30 enheter. Klicka Hantera valda enheter. Välj fliken Nollställ. Klicka på knappen Nollställ. Utför följande steg på iPad-enheten: Starta upp iPad-enheten och gå igenom alla initeringssteg: Välj språk och land. Välj wi-fi. Logga in. Aktivera Platstjänster. Skapa lösenkod. Öppna MobileIron. Tillåt MobileIron att se din platsinfo. Tillåt MobileIron att skicka notiser. En mer detaljerad instruktion för nollställning finns i dokumentet Guidematerial om DEP som du kan hitta här: http://www.supportguider.stockholm.se/846.guide

DEP-historik Funktionen DEP-historik visar bland annat info om vilken leverantör iPad-enheten kommit ifrån och när DEP konfigurerats: Klicka på den lilla triangeln eller nedpilen vid Översikt och klicka på DEP Historik. Ange serienumret på iPad-enheten och klicka Sök.