Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Manual Använd OSA-enkäten.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Manual Använd OSA-enkäten."— Presentationens avskrift:

1 Manual Använd OSA-enkäten

2 Gör enkät om OSA Enkäten kan göras på två sätt:
Tillsammans på ett möte Skicka ut en enkätlänk via mejl.

3 Skicka instruktioner Döp enkäten, ange din mejladress och klicka på ”skicka instruktioner”. Då visas ett meddelande om att du fått ett mejl med två länkar: enkätlänk till anställda resultatlänk Spara dina mejl! Prevent kan inte återskapa dem.

4 Mejl med instruktioner

5 Flera enkäter på företaget
Det är möjligt att skapa flera enkäter. Skapa en enkät för varje avdelning/grupp och döp dem så att det är enkelt att skilja dem åt: Ekonomi Utveckling Sälj Kundservice Etc Du får ett mejl för varje enkät du skapar. Spara alla mejl så att du kan ta del av samtliga avdelningars resultat.

6 Tänk på att Minst sex personer måste besvara enkäten. Om färre än sex svarar på enkäten visas inget resultat. Tänk på att spara ALLA mejl med länkar till respektive enkät. Prevent kan inte återskapa mejl med länkinformation

7 Om ni är färre än sex personer på avdelningen
För att säkra anonymiteten krävs att minst sex personer svarar på enkäten. Om färre än sex personer svarar genereras inget resultat för gruppen. För avdelningar eller grupper med färre än sex personer rekommenderar vi att ni svarar på enkäten tillsammans under ett möte. Ett alternativ är att medarbetarna först ses och besvarar enkäten tillsammans utan chefen, för att sedan gå igenom svaren tillsammans med chefen.


Ladda ner ppt "Manual Använd OSA-enkäten."

Liknande presentationer


Google-annonser