Matdagbok 1177.se.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Advertisements

Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Ringa video- samtal med datorn
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skapa ett video-CV på YouTube
Snapchat.
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
Manual för älgdatabasen i
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Aktivitetskort på nätet
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Komma igång med Basecamp via appen
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Rena byggenfilen Individuell arbetsgivardeklaration
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
”Att skriva recept” En metod för individuell ordination av fysisk aktivitet.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Koll - Kompetenskartläggning och medarbetarsamtal inom FFS Lathund för chef.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Sjukskrivningskollen Digitalt stöd för sjukskrivna.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Rundtur.
Lokalbokning i Outlook
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Guide för Medarbetare.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Sjukskrivningskollen Digitalt stödprogram för sjukskrivna
Lägga in ny identitet och skapa skydd
Personnummer.
WEBBORDERGUIDE.
Avvikelserapportering
30 minuter x 5 dagar = 150 minuter per vecka eller
Instruktioner för orderportal på:
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Att göra om en bild med text till textfil
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Skicka provbunden beställning i ROS
Dos-respons fysisk aktivitet, hälsa och risk:
Bakgrund.
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Vårdhändelse att granska
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Presentationens avskrift:

Matdagbok 1177.se

När patienten loggar in första gången möts den av en snabbguide När patienten loggar in första gången möts den av en snabbguide. Den går att stänga ner och att titta på igen vid behov. Arbetsplats X, 2011-07-04, Namn Efternamn, Ltkalmar.se

På första sidan finns information från vårdgivaren, om vårdgivaren Samt en lista på Att göra. Patienten startar programmet genom att klicka på introduktion.

Först kommer en kort introduktion som följs av fyra frågor som patienten fyller i och sparar. Efter detta kommer en instruktion. När patienten läst klickar den på nästa. Längst ner på sidan finns länkar och telefonnummer till teknisk support

Matdagboken består av tre dagar och som fylls i enligt instruktionen Matdagboken består av tre dagar och som fylls i enligt instruktionen. Varje dag ser likadan ut Längst ner på sidan klickar man Spara

De första rutorna har ett val som säger visa exempel De första rutorna har ett val som säger visa exempel. Klickar man på det kommer förslagstext i rutan. Genom att klicka göm exempel döljs texten.

På sista sidan registrerar patienten fysisk aktivitet