Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun 2017-02-14.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
IPad grundkurs.
Välkommen till en presentation av FriTid
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Uppgiften i PowerPoint
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Om studentwebben Mitt Lnu – Bakgrund
Välkommen till kattens magiska värld
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
Zenit Drift & Underhåll. Arbetsflöde Kalender Importera fordon Välj i menyn, leta upp filenVänta på att importen blir klar.
”Internet anpassa” bilder
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Sektorn för Socialtjänst
.se Ordnar du ofta möten i tjänsten? Svårt att hitta en bra mötestid med deltagare från olika håll? Mötesplaneraren på Norrlandsresan.se.
LabOra Medarbetaren Kyrkans första medarbetarsystem!
Cirkelledarutbildning
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Groupwise – skicka mail
Bildfabriken kan ställas in på olika sätt - se några exempel
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Groupwise – skicka mail
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
VIS Verksamhetens Informationssystem
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande övningar och uppgifter.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Ett presentationsprogram
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara.
KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Kommunikationspass Jag heter
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Byt bild Byt gärna startbilden så det passar med din presentation. Några genrebilder samt mönster hittar du under M: Bilder_SABO_PP Ta bort bilden genom.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Unotelefoni.se Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se Uno. En överblick. Hänvisning Samtal direkt på anknytning
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
Lokalbokning i Outlook
Uno. Telefonistinstruktion.
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Guide för Medarbetare.
Om du jobbar i huset (ekero1)
Power Point - grundkurs
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
Introduktion Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande.
Bild/Svenska – HT 2017 Klass 3B Björktjära Skola
Välkommen till kattens magiska värld
Att göra om en bild med text till textfil
Regelverk och handledning för distanskontakt via videolänk
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Att ”tillverka” nya klasskamrater
Komma igång med Scratch
Grattis till att ha genomfört övningen: Stolt undersköterska
Hur man gör för att boka HSO’s lokaler i allaktivitetshuset
Schemaplaneraren För lärare och kursansvariga.
Grundkurs Windows och Word
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun 2017-02-14

Ny lokalbokning Vi kommer den 1 mars att stänga vår gamla lokalbokning och gå över till att helt boka våra lokaler i Outlook-kalendern. Detta gör att man på ett enkelt sätt bokar lokalen samtidigt som man bjuder in övriga deltagare. Lokalen blir därmed också automatiskt ändrad om man flyttar mötet eller byter lokal, eller helt enkelt ställer in mötet.

Boka nytt möte Klicka på ”Ny” i menyn

Skriv in ämne och detaljer om mötet Skriv in ämne för mötet, Denna info visas för alla! Skriv in detaljer om mötet och information till deltagare

Välj lokal Klicka i rutan ”Lägg till plats eller rum” Klicka sedan på ”Lägg till rum” En lista med lediga rum kommer upp på skärmen Välj rum som passar för mötet

Lägg till deltagare i mötet Lägg till personer i rutan.

Välj lämplig tid Kalendern till höger visar din valda tid, men även de tider då alla är tillgängliga. Vill du ändra dag eller tid så kan du göra det längst upp.

Skicka bokning När du är nöjd med din bokning så klickar du på ”Skicka” längst upp till vänster Du kan även bifoga dokument mm. till bokningen

Schemaläggningsassistenten Även i 365 finns det en Schemaläggningsassistent som gör det enkalre att hitta ledig tid och lokal

Schemaläggnings-assistenten Här kan du leta upp ledig tid i kalendervyn. Eller om du vill välja en annan tid direkt. Lägga till eller ta bort deltagare Ändra lokal och titta på lokaler som inte är lediga. Vill du se andra lokaler så klicka på ”Ändra rum”