MÅL 2015 Vinna serien. Punkter för att nå vårt MÅL Ge järnet på träning Gör maximal insats i alla övningar och spelmoment på träningen. Använd samma energi,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Spelsystem för distriktslagen i Medelpad från år Flickor och Pojkar.
Advertisements

Uppgifter FCD P03:2 (Med plats för förändringar).
Konstruktiv bildkritik Källor: fotosidan.se Facebookgruppen Street Photography- Sweden Elevarbeten Kärrtorps gymnasium Tack till fotograferna som givit.
Agenda: Inledning Fokus 7-8 år Rutiner Förberedelser Träningar Att tänka på Mål Övningar Teknik bollkontroll teknikbana Vändningar/ driva och finta Passa.
Principer i spelet för Ekerö IK Juniorer Spelsystem: Tålamod/fart Olika tempo i spelet Anfalla med hela laget – försvarar med.
Klubbteknik ATT NÅ UT LÅNGT och KÄNNA pucken är hemligheten till en bra klubbteknik. Effektiva finter får du genom att du lyckas hittar ytor genom klara.
Agenda Värdegrund och förväntningar Träning och sommarfotbollsskolan Poolspel Cuper Kalender 2015 (viktiga datum) Lerkils IF Föräldrar grupp Övrigt/Frågor.
Värdegrund för laget framtaget av spelarna i samband med anti mobbing kvällen. Spelarna har gemensamt kommit fram till de viktigaste värdeorden för: -Spelarna.
 Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) gör det möjligt för alla att utvecklas och lyckas. På sin nivå, utifrån sina förutsättningar.  För att nå.
Välkommen till bildspelet om S2S Följ bara instruktionerna på skärmen För tränaren/ledaren: ett fullständigt videobibliotek av moment och övningar. förbered.
Fotboll P-06 Uppstartsmöte Vi önskar träna och leda fotboll för pojkar födda 2006 i Enebyberg med en idé som tar hänsyn till både ett kort.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
Spelidé – 2014 Därför är det viktigt att:  Alla deltar i anfall: spela bollen framåt med hela laget för att försöka göra mål.  Alla deltar i försvar:
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Flickor F98 Lindås Waves och Pixbo IBK –
Föräldramöte – födda 2008 Välkomna! Sammanfattning säsongen 2015/2016 – så här långt 11 isträningar 3 av 7 Björnligor – med 3 matcher varje.
Arrangör:HÄSSELBY HAWKS SK IBK. ARRANGÖR: HÄSSELBY SK INNEBANDY Varmt välkomna till Hawks knatteliga! Den 18 oktober hälsar vi killar födda 2006 och 2007.
Spelarinfo IFK Västerås P-03. En god lagkamrat Under cupen i Örebro i höstas diskuterade vi i smågrupper och sedan gemensamt vad som är de viktigaste.
Fotbollskolan barn födda 2002 Bollek 1 Syfte: Lek – skjuta på mål Organisation: Två lag enligt skiss. 5 koner. Anvisning: När tränaren ropar ett nummer.
Spelarmöte för P02 Enebybergs IF 7 april, Idag ska vi prata om… Vårt anfallsspel Vårt försvarsspel Några uppställningar – avspark och hörna.
Snabbhet & smidighet & Bollteknik Övning :- RAID H.
ÖVNINGAR P03. Uppvärmning 1.Uppvärmningsjogg med eller utan boll 2.Värma upp fötter, ben och rygg.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Välkommen till 2016 års 5-, 7-, 9- och 11-manna domarutbildning.
Målvaktsutbildning grund del 1 - Målgrupp grön och blå nivå
Sundsvall Slalomklubb November 2004
Träningsupplägg – (tisdag med P07)
ÖVNINGSBANK – Träningspass 3: minuter, konstgräset
”Dragan” Lagets envisaste tjej. Hon må vara lugn på utsidan, men inuti henne finns en kraft ingen motståndare vill möta. När hon bestämmer sig för en sak.
Vad är en fotbollsspelare?
Målvaktsspel.
Kalmar FF P-04 inför säsongen 2017
SPELARUTBILDNINGSPLAN ANFALLSSPEL – AVSLUT 1
Ackers P06AB Spelarmöte 16/17
SPELARUTBILDNINGSPLAN FÖRSVARSSPEL- FÖRHINDRA SPELUPPBYGGNAD 2
Tränarutbildning 3 för P03:
Fotbollsträning 27 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Välkommen till mitt utvecklingssamtal ÅK Ht 2017
Förhållningsregler U11 I omklädningsrummet
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 3 Övning (ca 15 min) 2 Övning
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 Övning 14 Övning 13 Reserv
Agenda föräldramöte Grindvakt Vision & Värdegrund
AIK P03 U2 Träningsläger 18-19/8
Föräldramöte F08/09 Maj 2016.
Värderingar Spårvägen F98
ANALYS av målvakter För att bli en framgångsrik målvakt/målvaktstränare måste man vara bra på att identifiera de problem som målvakten har. Det mest intressanta.
Hur blir ett lag BRA?  Vi i laget På match & träning Jag som spelare
SPELARUTBILDNINGSPLAN FÖRSVARSSPEL- FÖRHINDRA SPELUPPBYGGNAD 3
Tränarmöte Ht-17 Hur agerar vi på träning Hur agerar vi på match
TEMATRÄNING – PASSNING/MOTTAGNING
“Vi är vita, vi är blå, vi är Älvsjö AIK!”
Ha kul ihop (man måste få något gott på avslutningen)
SPELARUTBILDNINGSPLAN ANFALLSSPEL – MOTTAGNINGAR 1
Innebandy teori
Ha kul ihop man måste få något gott på avslutningen
Spelide ANFALLSSPEL 4-4-2
Övningsbank Ispass VSK F07
Block A Tisdagar: ca 30 spelare 1 h 20 min:
Banutveckling för bättre spelupplevelse
Spelarutbildningsplan
Vad är målet? Hur kommer vi dit? På vilket sätt?
Målformulering att sätta upp mål
P-11.
Varmt välkomna till upptaktsmöte för P08 säsongen 2019
SoL övningskompendie Tema: Fint och dribbling
SoL övningskompendie Tema: Passning
MED VÄRLDENS BÄSTA DANMARKS TJEJER!
Information – Lag P08 för Året 2019
Teori Kuben P07.
Föräldramöte P10 Röd
Presentationens avskrift:

MÅL 2015 Vinna serien

Punkter för att nå vårt MÅL Ge järnet på träning Gör maximal insats i alla övningar och spelmoment på träningen. Använd samma energi, hårdhet och fart på träning som du använder på match. På det sättet får du själv mer ut av träningen. Och du sprider också ut energi till dina lagkamrater Tänk positivt Ta med dig de bra sakerna du gjort under en match eller träning till nästa gång.

Punkter för att nå vårt MÅL Bolltempo Träna på att vara bestämd i ditt passningsspel. Träna med två tillslag, ett tillslag för mottagningen och ett för att passa vidare. Och försök lära dig att göra så utan att stanna upp. Split vision Träna upp din split vision. Lär dig hur dina lagkompisar springer, vilka löpvägar de brukar ta. Om du vet var dina lagkamrater är eller vart de är på väg innan du får bollen kan du snabbare få iväg bollen till den fria yta din medspelare är på väg mot, eller direkt till den medspelare som har bäst läge att driva spelet framåt och mot mål.

Punkter för att nå vårt MÅL Titta inte boll För att kunna stoppa motståndarna måste du ha koll på var dom är och hur dom springer. En spelare som bara tittar på bollen blir snabbt överspelad. Energi Bli en positiv kraft i ditt lag. Se till att du ger energi till dina lagkamrater genom att vara positiv, uppmuntra, passa bollen, berömma. På så sätt får du energi tillbaka från laget.

Punkter för att nå vårt MÅL Visa uppskattning Kom ihåg att de flesta mål inte bara är målskyttens förtjänst. Visa alltid uppskattning för ett bra pass eller spelupplägg som leder fram till ditt mål. Träna själv Alla stora fotbollsspelare tränar på egen hand. Skjut frisparkar, straffar, skott, hörnor och allt annat som är svårt att få in som effektiva moment i den vanliga träningen. Din målvakt kanske vill träna att ta frisparkar medan du tränar att slå dem.

Punkter för att nå vårt MÅL Enkelt spel Om ditt spel inte fungerar och du har kommit fel in i matchen, återgå till enklast möjliga spel med enkla raka pass till närmaste medspelare. Fokusera på din huvuduppgift så som tränaren formulerat den eller din position visar. In med bollen i mål Se möjligheten, inte hindret. Oavsett hur långt från mål du är så är alltid nätet större än målvakten. Fokusera på nätet och inte på hindret, målvakten.

Punkter för att nå vårt MÅL Se rörelserna Det är alltid lättare att dribbla av en back eller överlista en målvakt om man väljer den yta motståndaren är på väg ifrån. Om målvakten är på väg åt vänster, skjut i hans högra hörn, om backen är på väg åt höger, dribbla av honom på hans vänstra sida. Identitet Det är aldrig fel att kaxa till sig lite grann för att stärka sin identitet som spelare. Sträck på er ha en attityd ”här är vi” ha alltid overallen på match se proffsig ut, se till att vi går tillsammans ut till match, värmer upp tillsammans. Det skapar en ”vi känsla” för tillsammans är vi starka.