Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

”Dragan” Lagets envisaste tjej. Hon må vara lugn på utsidan, men inuti henne finns en kraft ingen motståndare vill möta. När hon bestämmer sig för en sak.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "”Dragan” Lagets envisaste tjej. Hon må vara lugn på utsidan, men inuti henne finns en kraft ingen motståndare vill möta. När hon bestämmer sig för en sak."— Presentationens avskrift:

1

2 ”Dragan” Lagets envisaste tjej. Hon må vara lugn på utsidan, men inuti henne finns en kraft ingen motståndare vill möta. När hon bestämmer sig för en sak – Då blir det så!

3 ”José” En kaxig men snäll tjej. Har rätt attityd och är en spelare som vi tror kan blixtra till och ge laget mycket energi och aggressivitet, om hon bara vill.

4 ”Eken” Lagets egna automatvapen. Hon säger inte mycket utan väljer istället att agera på planen. Är en tjej som kan avgöra på egen hand och driva laget mot framgång. Hade laget varit en kortlek hade hon varit esset.

5 ”Jullan” Hon må inte vara så lång, men hon är tjejen med det längsta spelsinnet. Hon hittar passningar som ingen annan och gör det med ett leende på läpparna. Hon är säkerheten själv och en tjej man alltid kan lita på.

6 ”Zlatan” Ge henne lite tid, klubba,boll och en hårtofs. Då finns det inte många som kan ta bollen ifrån henne. Lagets tekniska geni.

7 ”Filip…AH” Med ett sinne för spelet är hon en otroligt viktig pjäs i detta lag. Hon är en förebild för andra och en spelare man vill skapa ett lag omkring. Om du leder oss åt rätt håll, kommer vi att gå långt.

8 ”FÄLLMAN!!” Hon är stor, hon är stark, hon är FÄLLMAN. En tekniker som ingen vill möta. En fröjd att se på planen, oavsett position. En ledare, dit du går – går vi andra. Tänk på det när du gör saker.

9 ”il Capitano” Lagets självklara ledare. Tänker med hjärtat och leder med glädje. En försiktig stjärna som inte förstår hur bra och viktig hon är för laget. Hon tar ansvar och är mogen i sitt sätt att vara. Laget behöver dig.

10 ”Hjärtat” Lagets hjärta och själ. Hon ger allt för sitt lag i alla lägen. En spelare alla lag vill ha, men inget lag vill möta. Du ger laget energi. Ditt sätt att vara kan avgöra hur en träning, match eller dag kan sluta. Du är lagets stödpelare. Man kan alltid luta sig på dig och leva på ditt hjärta.

11 ”Tilda” Lagets general. Med en blick för spelet, rätt attityd och fina lagmoral är hon en spelare vi andra kan se upp till och lära oss av. Ibland kan man som tränare bli nervös när motståndaren anfaller, den känslan fås aldrig när Tilda är på plan.

12 ”Tazmania” Lagets Tornado. Lagets Motor. Full av energi och rätt aggressivitet står hon för lagets extra växel. När vår Taz står på banan vill motståndarna byta. Du är unik i ditt sätt att spela och borde få damlagets spelare att vara rädda om sin plats.

13 ”Cilla” Lagets lojala trotjänare. En riktig lagspelare, en riktig klasspelare. Det faktum att din närvaro betyder mycket för laget även med dina skador säger det mesta. Vi saknar och ser fram emot att få dig tillbaka. Du lyfter laget på dina axlar.

14 ”Nike Kelbel” Hon är som en bomb och är den i laget som utvecklats snabbast den senaste tiden. Ditt löpsteg, din blick och ditt sätt att möta dina motståndare bådar gott för framtiden.

15 ”Felicia” En slitvarg som gör grovjobbet för andra. Hon är en lagspelare som gör det andra tycker är jobbigt. Är som en kameleont som anpassar sig till vad som helst.


Ladda ner ppt "”Dragan” Lagets envisaste tjej. Hon må vara lugn på utsidan, men inuti henne finns en kraft ingen motståndare vill möta. När hon bestämmer sig för en sak."

Liknande presentationer


Google-annonser