Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Svenska Ridsportförbundet
Advertisements

På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
ITHU och arbetsgrupp Studentportalsnätverket
Tematräff 4 vid distriktsträffen 2012 Micke Melander.
Workshop för GIS samordnare tisdag 18 mars kl – 15.00
OLYMPISK FÖRETAGSUTMANING
Sport Campus Sweden Alla vinner!. Ett ”rekord” i världsklass: I Sverige lägger tre av fyra idrottstalanger av med sin sport i gymnasieåldern.
Alla vinner!. Hur tar vi hand om våra elitidrottare? Sport Campus Sweden – I Sverige lägger 3 av 4 talanger av med sin sport året efter studenten.
SPORT SPORTEN FYLLER STORA ARENOR Göteborg Horse Show – åskådare Falsterbo Horse Show åskådare Stockholm International Horse Show.
UR LTU:S strategi LTU ska utveckla sin förmåga att arbeta med högkvalitativt flexibelt lärande.
Effektiv miljötillsyn Ett projekt för Ökat Lärande och Hälsa.
Söderbymalmsskolan Fotbollsprofil.
Policy Järna Sportklubb ska bedriva en sund och stimulerande verksamhet i sin ungdomsverksamhet Alla barn och ungdomar ska erbjudas möjlighet att vara.
Hur vet vi att vi lyckas? "Att leva är att välja. Men för att välja väl måste man veta vem man är och vad man står för, vart man vill komma och varför.
ETU, Utvecklingstrappor 8/ Inspiration och motivation.
Rodd Svenska Roddförbundets styrelse in i framtiden.
Vad handlar det om? Fotboll-, innebandy- ishockey samt bandyförbundet i Gästrikland samverkar tillsammans med Gästriklands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
Lite funderingar Vad gör man inte när jobbdatorerna slutar att fungera?
Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Att tillsammans påverka!
Projektledning.
2 föreningar en anläggning. Tibro Hästsportklubb Bildades 2010 Antal medlemmar 2011, 50 st. Antal lic.ryttare 2011, 29 st. Har i dag ingen anläggning.
Keski-Pohjanmaan PROJEKTET UTVECKLA OCH FÖRBÄTTRA TRÄNINGSVERKSAMHETEN  KePLi startade projektet 2005 och målsättningen var att stöda träningsverksamheten.
Chefkandidatprogram för chef över chef
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Elitplan för Svenska Bågskytteförbundet
Förslag till verksamhetsplan med ekonomisk plan för 2014 RF-stämman 2011 beslutade attuppdra till RS att, efter samråd med DF, klargöra och fastställa.
Idrottens Grundtränarutbildning GTU, nivå 1
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
Projektledarträning. Målsättning / Önskat utfall Deltagarna/teamet har en gemensam uppfattning avseende sina egna och gruppens styrkor och svagheter i.
GRUPPUTVECKLING & INDIVIDUTVECKLING
Topp- & Talangprogrammet - Sen Skräddarsytt stöd - Idrottare i världstopp eller potential att nå dit.
VSSF Strategiplan Augusti VSSF är en del av Svenska Simförbundet (SSF) och vår inriktning framgår av Svenska Simförbundets stadgar.
Topp- & Talangprogrammet - Ett av SOK:s huvuduppdrag - Sen 1998 efter OS i Nagano - Skräddarsytt stöd - Idrottare i världstopp eller potential att nå dit.
Västergötlands Ridsportförbund Lagseriemöte För arrangörer, lagledare och ryttare Vara 22/
Sveriges Olympiska Kommitté. Genomföra OS tar ut, förbereder och leder OS-truppen.
Ung Företagsamhet ® Har sedan 1980 arbetat med att föra skola och näringsliv närmare varandra En ideell och partipolitiskt obunden organisation som utbildar.
SVENSKA RIDSPORTFÖRBUNDET. Förbundsstämman Förbundsstyrelsen Utskott Disciplinnämnden Juridiska utskottet Djurskyddsutskottet Marknadsutskott Säkerhetsutskott.
VAD ÄR EN TALANG OCH VILKA ÄR TALANGER?. Fotbollsspelare som visar vilja och glöd för att utveckla sina fotbollsfärdigheter är de spelare som kommer nå.
Välkommen!. Gemensamt inledningsmöte 18 november Gemensamt arbetsmöte – början av februari Gemensamt avslutningsmöte – mitten av februari Presenteras.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Verksamhetsplan Visioner Fyra medaljer på OS 2012 Fler aktiva, domare och ledare Fortsatt påfyllning av talanger Tillsättning av heltidsanställd.
Verksamhetsplan Mål Arbeta med varumärket ”Svensk brottning” Ett enat förbund med gemensam värdegrund Ingen brottarförening ska ha ledarbrist.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Kommunikation vid förändring
FOTBOLLSAKADEMIN VÄSTMANLAND
Samverkanskonferens 7/9 2016
Samsyn Västmanland.
Elitorganisation Svenska Bågskytteförbundet
HANDIKAPPFÖRENINGARNA SÖRMLAND
Coaching.
Verksamhetsplan 2009.
Talangutveckling Ungdom
MEMBER OF SVERIGES RIKSIDROTTSFÖRBUND
Vad skiljer de bästa instruktörerna från de bra?
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Uppstart arbetsgrupper
-Rutten en viktig bisak
Presentation Alpina Kommittén
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
Förbättra klubbkvalitet
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
PISTOLSEKTIONEN Svenskt pistolskytte mot världsklass 2020
Distrikt 2370 Presidentutbildning – PETS 2019 PDG Anna König.
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften.

Vision Att med rätt verktyg ge talanger möjlighet till framgång

Talangutvecklings målsättning … Genom en talangbaserad uttagning och avsutten intervju, inom varje distrikt välja ut ryttare och kuskar, som både har talang och är mogna nog att ta emot de verktyg (kunskaper, insikter, nya sätt att nå mål) som TU ger Verka för att ryttarna under året får möjlighet att knyta nätverk både internt inom gruppen och externt utåt inom ridsporten.

Talangutvecklings målsättning … Ge deltagarna en större självsäkerhet och därmed få bättre förutsättningar att lyckas i såväl tränings- som tävlingssituationen. Deltagarna ska förstå hur Svenska Ridsportförbundet är organiserat. Deltagarna ska förstå innebörden i Svenska Ridsportförbundets policy.

Vad är Future Factory? Utbilda talanger bland seriöst satsande ryttare och kuskar Utveckla sporten Samordna resurser, bättre effekt Höja ”marknadsvärdet” på ridsport Varför Talangutveckling?

Vad är Future Factory? Hur driver vi Talangutveckling? ● Leds av en konsulent ● Förtroendevalda i distriktet ingår i en styrgrupp ● Verksamhetsplan över 1 år ● Ingår i distriktets basutbud

Syftet är att bereda talangfulla tävlingsryttare och kuskar plats i en grupp för att under ett år få.. Träna tillsammans både teoretiskt och praktiskt Knyta nätverk Skaffa sig kunskaper om hästen och sig själva som idrottsmän

Vad är Future Factory? Verksamhetsplan, Basutbud Årsbaserad, ca 20-talet träffar - Träningar/träningslära - Hästen o Människan som idrottsmän - Föreläsningar

Vad är Future Factory? SOKs Fysprofil Fysprofilen™ är ett heltäckande system för testning av aktiva inom idrotten eller organisationer där krav på en god fysik finns.

Vad är Future Factory? Talangsatsningar runt om i Sverige Talangsatsningar finns i dag i 16 av 19 distrikt i Sverige. Svenska Ridsportförbundet har som ett av sina mål satt upp att ta medaljer i alla landslag. Distrikten skapar genom sina talangsatsningar möjligheter för ryttare och kuskar att komma ett steg närmare detta mål.