Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi."— Presentationens avskrift:

1 EN GUBBE av William Werner

2 Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi gipsade gubbarna med gipsbindor som vi lindade över hela gubben. När det hade torkat så målade vi gubbarna. Så här blev gubben när den var klar.

3

4 Här är några kompisar

5 Vi hade roligt

6

7

8

9 Jag har lärt mig att linda gubben med toapapper och jag har lärt med gipsa med gipsbindor. Vi har jobbat med bildframställning av olika slag t.ex. att måla och gipsa. Vi har använt pensel och tång/saxar för att göra en tredimensionell gubbe. Vi har också använt några appar som t.ex. Keynote och vi har redigerat bilder. SLUT Av William Werner. Fotograf William och Carina.


Ladda ner ppt "EN GUBBE av William Werner. Vi gjorde en gubbe i bilden. Först tog vi lite ståltråd och gjorde till en gubbe, sen lindade vi gubben med toapapper. Vi."

Liknande presentationer


Google-annonser