Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material."— Presentationens avskrift:

1 Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material. Eleverna fick delta aktivt, t.ex. fylla i en kula hur man tog sig dit och om man tänkt på miljön. Eftersom vi hade promenerat dit och fick motion så hade vi alla tänkt på miljön också. I vårt miljöarbete har vi försökt att komma på saker som man kan återvinna fast man inte är äldre än 9 år. Material vi har använt oss av är mjölkpaket, jeans, slipsar, Kalle Anka tidningar, knappar mm. Arbetet har avslutats med en liten utställning utanför matsalen.

2 Här har vi vävt, sytt knappar och använt oss av tygprover.

3 I årskurs 3 lärde vi oss virka luftmaskor - se vad fina askar det blev av mjölkpaket. Att sy i en knapp är alltid bra att kunna. Det blev an fin dekoration också.

4 Vi har vävt med Kalle Anka tidningar.

5 Slips-ormarna var väldigt populära.

6 Jeans är ett hållbart material som går att återanvända till nya saker.

7 Av: Lena Josefsson Vt 2010


Ladda ner ppt "Arbete med återbruk åk 3 Av Lena Josefsson - Vt 2010 Vi gjorde ett besök på utställningen Eco-craft och fick se många nya sätt att återanvända olika material."

Liknande presentationer


Google-annonser