Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hej å hå! Här kommer en hälsning från Martinique. Här är allt väl. Vi har haft våra föräldrar på besök några dagar och tillsammans med dem utforskat de.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hej å hå! Här kommer en hälsning från Martinique. Här är allt väl. Vi har haft våra föräldrar på besök några dagar och tillsammans med dem utforskat de."— Presentationens avskrift:

1 Hej å hå! Här kommer en hälsning från Martinique. Här är allt väl. Vi har haft våra föräldrar på besök några dagar och tillsammans med dem utforskat de allra mörkaste djunglerna på Martinique…

2 I Le Marin (”Marängen”) och St Anne spenderade vi några dagar. Hade ganska så tråkigt egentligen. Besöket råkade sammanfalla med påsken. Eftersom de är katoliker här var det tokstängt i 4 dagar. I Marängen hittar man franska Västindiens största marina. Många många båtar. Le Maräng Playan utanför St Anne

3 När allt är stängt får man roa sig själv så gott man kan. Vi firar Annas födelsedag och åker på safari i mangroveträsket.

4 Och så kan man ju alltid passa på att njuta lite av solnedgångarna samtidigt som man häller i sig några pilsner. Lorraine heter det lokala ölet här. På etiketten skryter tillverkaren om några priser man vann 1963 och -64. Det börjar ju vara ett tag sedan nu…

5 Martinique-vistelsens höjdpunkt: Våra föräldrar hälsar på.

6 Tillsammans ser vi flora och fauna.

7 Djur och natur.

8 Historiska monument och makalösa maskiner.

9 Vulkanen Pelée och staden Sainte Pierre som den jämnade med marken 1902.

10 Det är varmt på dagarna. När solen står som högst är det nästan bara under fotsulorna man hittar skugga. Anna och Birgitta jämför brännor.

11 Räcker till en helkväll! 55%-ig rom på 3-liters Tetra.

12 Så var det dags att checka ut och dra vidare. Det förstår väl vem som helst att det är i tullens gröna brevlåda som man ska knöla in sina utklareringspapper. Det ÄR väl tullen det här förresten?

13 Nu drar vi vidare mot nya äventyr! Dominica, Iles de Saintes och Guadeloupe står på tur. Ha det bra så länge där hemma!


Ladda ner ppt "Hej å hå! Här kommer en hälsning från Martinique. Här är allt väl. Vi har haft våra föräldrar på besök några dagar och tillsammans med dem utforskat de."

Liknande presentationer


Google-annonser