Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och."— Presentationens avskrift:

1 Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och elever. En röd tråd i lärandet från förskoleklass till gymnasiet. Tydligare koppling till nationella mål. Smidig information och uppföljning.

2 UNIKUM – Unikt lärande för unika barn Vad krävs av mig som förälder? Du behöver ingen särskild kunskap eller kompetens om IT för att delta. Det viktigaste är att du är intresserad, har tillgång till en uppkopplad dator och har möjlighet att lägga lite tid under förberedelserna inför ditt barns utvecklingssamtal.

3 Vad behöver du veta? Användarnamn och lösenord Inloggning Vart loggar jag in? Vad ska jag göra där?

4 Användarnamn och lösenord Användarnamn och lösenord delas ut ikväll Finns du inte med, så behöver vi ditt personnummer, inklusive dina fyra sista siffror och en mailadress.

5 Inloggning och vart du loggar in www.falkoping.se/unikum information till elever och föräldrar www.falkoping.se/iup länk som skickar dig till Unikums inloggningssida www.unikum.net tryck på logga in, i högra hörnet

6 Vad ska jag göra där? Du har möjlighet att byta lösenord och kontrollera gärna så att all information stämmer. Vi rekommenderar att ni skriver in era mejladresser i era Unikum-uppgifter. På så sätt får ni notifieringar via mejl när det sker något på er sida. Förbered dig inför samtalet genom att läsa vad som står skrivet om ditt barn. Du har möjlighet att skriva in eventuella kommentarer. Glöm inte att spara!

7 Ändra gärna era egna lösenord, men inte lösenorden till era barn. Vi i skolan vill ha möjligheten att utbilda eleverna i verktyget och arbeta med det i skolan. Den möjligheten försvinner om vi inte kan logga in dem.

8 Har du frågor eller om du inte förstår informationen som finns att hämta, så tveka inte att fråga. Vi svarar gärna! Och kan vi inte svaret, så återkommer vi när vi har det. Detta är ett nytt verktyg även för oss, men vi jobbar hårt för att lära oss det…


Ladda ner ppt "Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och."

Liknande presentationer


Google-annonser