Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 En fil ska bifogas i ärendet Martin Beck. Klicka på namnet Martin Beck eller på hans personnummer för att öppna ärendet.

3 Ärendet är nu öppnat. Klicka på fliken ’Filer’.

4 Klicka ’Bläddra’ vid rubrik ’Välj fil’.

5 Sök efter det dokument du ska bifoga som en fil i ärendet. I detta fall ska du välja Träningsprogram. Klicka på ordet ’Träningsprogram.doc’.

6 Klicka ’Öppna’.

7 Under ’Välj fil’ finns nu valt dokument. Skriv namnet på dokumentet du bifogar, genom att klicka i rutan under ’Kommentar’.

8 Klicka ’Ladda upp filen’ för att bifoga dokumentet till ärendet.

9 Dokumentet har lagts till ärendet som en bifogad fil och kan öppnas av alla roller som ser ärendet. Klicka på fliken ’Startsida’.

10 I ärendet Martin Beck Beck ser du ett gem till vänster om pratbubblan i ärendet. Gemet visar att det finns en bifogad fil i ärendet. Övningen är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."

Liknande presentationer


Google-annonser