Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Överklagande av detaljplaner Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Överklagande av detaljplaner Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon."— Presentationens avskrift:

1 Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Överklagande av detaljplaner Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon har anlitat Intervjubolaget IMRI för genomförande av intervjuerna. Undersökning genomfördes via telefonintervjuer till i förväg namngivna uppgiftslämnare inom berörda läns kommuner under perioden 23 oktober till 20 november 2009. De frågor som ställts i intervjun har tagits fram av Länsstyrelsen i Västra Götaland och Örebro län. Synpunkter har inhämtats dels från övriga deltagande länsstyrelser, dels från Statisticon.

2 Överklagande av detaljplaner Länsstyrelsen ger oss den information som behövs om kommunens överklagade detaljplaner

3 Överklagande av detaljplaner Det är lätt att förstå Länsstyrelsens skriftliga beslut vid överklaganden

4 Överklagande av detaljplaner Länsstyrelsen ger i sina beslut tydliga motiv till sina ställningstaganden

5 Överklagande av detaljplaner Jag är nöjd med Länsstyrelsens handläggningstid av överklagade detaljplaner, utifrån våra förväntningar

6 Överklagande av detaljplaner Länsstyrelsen följer lagstiftning och gällande praxis i sin bedömning av överklagade detaljplaner

7 Överklagande av detaljplaner Totalt sett är jag nöjd med Länsstyrelsens arbete med överklagade detaljplaner


Ladda ner ppt "Länsstyrelsegemensam brukarundersökning Överklagande av detaljplaner Undersökningen har genomförts av Statisticon AB på uppdrag av nio länsstyrelser. Statisticon."

Liknande presentationer


Google-annonser