Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förpackning av likörkonfekter på Panda. Likörkonfekterna på väg till förpackningarna Likörkonfekterna är sköra och måste hanteras försiktigt. Produktens.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förpackning av likörkonfekter på Panda. Likörkonfekterna på väg till förpackningarna Likörkonfekterna är sköra och måste hanteras försiktigt. Produktens."— Presentationens avskrift:

1 Förpackning av likörkonfekter på Panda

2 Likörkonfekterna på väg till förpackningarna Likörkonfekterna är sköra och måste hanteras försiktigt. Produktens chokladyta blir matt om dess temperatur varierar under förpackningen och lagringen.

3 Förpackningsmaterial Närmast produkten finns omslaget, som är tillverkat av plast. Metallöverdraget förhindrar temperatur- växlingar. Sötsaksomslagen finns i rullar som lagras i ett utrymme där temperatur och fukt regleras så att de inte skall bli elektriskt laddade.

4 Omslagna konfekter Olika slag blandas i lämpliga proportioner med hjälp av en multipelvåg. En lyftanordning används när man förflyttar de tunga konfektlådorna.

5 Konfekter fylls i förpackningar Multipelvågen doserar likörkonfekterna i förpackningar Blandningarna förpackas i påsar eller förpackas i plastaskar för lösviktsförsäljning

6 Konfekterna lastas på pallar Sötsakerna förpackas i påsar eller kartongaskar, som läggs i papplådor. För lösviktsförsäljning kan de också förpackas i polyetenlådor, som placeras på pallar. På bilden stöds en pallast med krympfilm.

7 Kartongaskar förpackas Denna bild visar hur transportförpackningar görs. De innehåller flera konfektaskar som har ett skydd av wellpapp Förpackningarna placeras på lastpallar och pallarna märks innan de förs till lagret.

8 Lagret Produkterna förs till lagret med truck och därifrån vidare enligt beställningarna. Varje produkt har sin egen plats. På pallarnas märkningar syns vilken produkt det är frågan om, likaså syns produktmängden.

9 Chokladkonfekter är en produkt som ger njutning Chokladkonfektaskar köps till present och för olika fester. I affärerna konkurrerar konfektaskarna med många andra produkter. Förpackningen måste vara lockande. Konsumenten vill ofta köpa bara några konfekter; då är lösviktsförsäljningen ett bra alternativ.


Ladda ner ppt "Förpackning av likörkonfekter på Panda. Likörkonfekterna på väg till förpackningarna Likörkonfekterna är sköra och måste hanteras försiktigt. Produktens."

Liknande presentationer


Google-annonser