Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kort om |. Denna teknologi har utvecklats av NASA för att kunna balansera temperatur skillnaderna som astronauterna utsätts för i rymden. Teknologin baserar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kort om |. Denna teknologi har utvecklats av NASA för att kunna balansera temperatur skillnaderna som astronauterna utsätts för i rymden. Teknologin baserar."— Presentationens avskrift:

1 Kort om |

2 Denna teknologi har utvecklats av NASA för att kunna balansera temperatur skillnaderna som astronauterna utsätts för i rymden. Teknologin baserar sig på att kapslar, 3 milj. per cm 2,innehållande paraffin, har förmågan att absorbera, lagra och återge värme. Teknologin fungerar så att när en kapsel utsätts för värme från kroppen börjar paraffinet smälta. När paraffinet är smält går värmeenergin vidare till nästa kapsel i kedjan och så vidare. Värmen fördelas på detta sättet ut i hela produkten och samlas inte på ett ställe. När temperaturen sjunker ändras paraffinet från smält form till fast form. Under denna process avges en reaktionsvärme.

3 Outlast teknologin erbjuder temperatur reglering och svett reducering vilket ger en bättre komfort. Outlast påverkar mikroklimatet närmast kroppen vilket är känsligt för temperatur växlingar. Teknologin kan användas i foam, fibrer.el. coating. Det tryckta mönstret på baksidan av våra foder är Outlast.

4  Balanserar temperatur skillnader  Reducerar svettning och höjer komforten. teknologin hittar du idag även i:  Underkläder  Bädd produkter  Medicinska produkter  Kläder

5 Funktionen kan inte tvättas eller nötas bort. Teknologin hjälper även då det är varmt i och med att vinden från ev. ventilation ”kyler ner” kapslarna och påverkar kroppstemperaturen. En Outlast produkt som har förvarats svalt kommer att vara sval längre än en produkt utan denna teknologi. Läs mer på www.outlast.com

6 Tack för att du tagit 10 min att läsa om Jofamas produkter och vår syn Outlast-teknologin!


Ladda ner ppt "Kort om |. Denna teknologi har utvecklats av NASA för att kunna balansera temperatur skillnaderna som astronauterna utsätts för i rymden. Teknologin baserar."

Liknande presentationer


Google-annonser