Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tekniskrapport Av Alva & Ludvig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tekniskrapport Av Alva & Ludvig."— Presentationens avskrift:

1 Tekniskrapport Av Alva & Ludvig

2 Först gjorde vi en ritning/skiss
Sen gjorde vi bottenskivan (sågade ut hål för däcken och ett hål i mitten för remskivan). Bottenskivan är gjord av massonit.

3 Sen gjorde vi däcken och satte fast hjulen på en axel
Sen gjorde vi däcken och satte fast hjulen på en axel. Lagerbockar är de svarta som man sätter fast axeln i. Och remskivan på den bakre axeln mellan de två hjulen Sen satte vi fast motorn, batterihållare och strömbrytare. Och en gummisnodd mellan motorremskivan och remskivan.

4 Sen gjorde vi inredningen (Säten och ratt)

5 Sen gjorde vi karossen, där stötte vi på lite problem
Sen gjorde vi karossen, där stötte vi på lite problem. För när vi skulle sätta fast sidorna på bottenplattan kom vi på att vi inte visste hur vi skulle sätta fast motorhuven, taket och bakluckan.

6 Vi bestämde att vi skulle sätta på motorhuven, taket och bakluckan (fram- och bakrutan också) ovanpå sidorna istället för innanför. Det blev bra allt utom att kanterna stack ut utanför sidorna, då filade vi bort det som stack ut och de gick bra.

7 På bakluckan limmade vi fast två magneter och på väggarna innanför också på så vis kan man lättare ta ut batterierna ur batterihållaren! Vi målade också lampor och satte på en registreringsskylt i fram och i bak. När bilen var klar så bestämde vi att vi skulle göra en svart rand över hela bilen och sätta fast en vinge

8 Det vi skulle kunna förbättra är att ”bakluckan” (där man tar ut batterierna) skulle kunna vara större! Så här blev bilen när den var klar


Ladda ner ppt "Tekniskrapport Av Alva & Ludvig."

Liknande presentationer


Google-annonser