Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!"— Presentationens avskrift:

1 Göteborg Distriktlagsverksamhet

2 Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!

3 Hur når vi vårt mål? Vill bli bättre – Vi bygger ett lag med spelare och ledare som vill bli bättre, utveckla samt utvecklas och är redo att lägga ner den tid som krävs. Beslutsamhet – Vi känner alltid en stolthet efter varje träningspass då vi vet att vi alltid spränger gränser. Fokus – När vi tränar då tränar vi, inget är viktigare än just det, just då Hårdast arbetande laget – Det hårda arbete gör oss jobbiga att möta varje kväll.

4 Vad kommer att krävas? Karaktär – Spelare med rätt attityd, vilja, inställning och mod. De som passionerat engagera sig i den egna utvecklingen och alltid tävla om att bli bäst. Arbetsmoral – Spelare som varje dag sliter stenhårt för att bli en bättre hockeyspelare och som jobbar 110% över hela banan i alla moment. Ödmjukhet – Spelare som har fötterna på jorden och alltid uppträder på ett korrekt sätt. Ansvarstagande – Spelare som tar ansvar för sin egen utveckling i form av att äta, träna och vila på rätt sätt.

5 Vad förväntas av spelarna? Stridsklar – Det är ALLTID upp till spelaren att vara förberedd, fokusera på uppgiften och redo att prestera, oavsett om det är träning eller match. Det kallar vi stridsklar! Ta direktiv – De spelarna som lär sig att ta direktiv och tydligt visa att man klarar av att spela det spelet som efterfrågas skapar förutsättningar att lyckas i Göteborg Distriktlagsverksamhet.

6 Vad förväntas av spelarna? Tävlingsinstinkt – Ishockey går ut på att vinna kampen och matcher, de spelarna som tävlar mest och bäst utvecklas och skapar sig bättre förutsättningar för att lyckas. Detta gäller all träning och samtliga matcher. Positiva – Trots att vi är vinnarskallar allihopa som är bereda att offra allt för framgång på isen så är det lika viktigt att vi ALLTID är positiva och förgår med gott exempel utanför isen.

7 Vad förväntas av spelarna? Ställer krav på varandra – För att utvecklas maximalt krävs det att gruppen ställer krav på varandra och att det är accepterat att vilken spelare som helst får göra det. Tillåtande miljö – För att vi skall utvecklas som individer och grupp är det väldigt viktigt att samtliga känner att man får utmana sig själv, lämna trygghetszonen och testa sina vingar, under förutsättningar att man försöker göra rätt saker.

8 Våga drömma – Våga Tro MEN DET ÄR DU SOM PÅVERKAR DIN EGEN FRAMTID!!


Ladda ner ppt "Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!"

Liknande presentationer


Google-annonser