Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker."— Presentationens avskrift:

1

2  Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker att de är coola. Häst gillar jag för att jag rider och Kanin för att jag har en Kanin och för att de är så go’a. Jag gillar också gosedjur, sommar, vår, sol, mina fiskar, min familj, böcker, datorn, piano, husvagn och massor av andra saker!

3  Min kanin heter Mimmi. Hon fyller ett sommaren 2008. Hon är söt, busig, pigg, skön, tjurig och underbar! När jag såg henne kände jag: hon eller ingen! Jag älskar henne m.k.t. Slutligen vill jag bara säga att hon är ett matvrak.

4  Jag gillar skolan för att vi brukar göra roliga saker där. T.ex. har vi verkstad, bild, slöjd och massa andra roliga saker. Mitt favorit ämne är nog bild. Jag går i N. Skolan. Det är en super bra skola.

5  Jag gillar mina fiskar. Jag har två. Den ena är en tjej. Hon heter Cindy och är en svart-vit molly. Hon är pigg och är lite försiktig men ändå tuff. Killen är en kampfisk, fast jag brukar kalla dom slöjfiskar. Han heter Rainbow och har övertagit ungefär halva akvariet till sitt revir. Men Cindy kämpar på och det är bra. Dom är väldigt vackra tycker jag!

6  Jag gillar olika sorters musik. Jag gillar Avril Lavigne, Rihanna och Per Gessle/Gyllne Tider. Jag tycker att Avril har väldigt skön röst, och har bra låtar. Rihanna skriver bra låtar och är cool. Per har jag gillat länge. Han är typ fett bra! Han skriver bra låtar…! Avril RihannaPer

7  Slutligen vill jag säga att jag hoppas ni gillar den här Power Point – presentationen och att fakta är från mig, Christella.


Ladda ner ppt " Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker."

Liknande presentationer


Google-annonser