Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer."— Presentationens avskrift:

1 Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer dom fram till vem som ligger bakom det… Vem kan det vara??

2 Min berättelse skulle vara att man inte listade ut vem som var rånaren/mördaren direkt. Man skulle få ledtrådar under tiden och i slutet veta vem det var.

3 Första tanken var att dom gick in på datorn och hittade vart Sven bodde. När dom gick till Sven var han död… Men han var också miljonär. Jag ville att det skulle bli mer verklighet i den.

4 Det blev att Tommy och Flisen hade känt mödaren hela tiden. Sven Östgök var inte rik längre utan hade vunnit på Spelet. Det är bara Sven som blir mördad för Rupert dör av en sjukdom.

5 Jag var på en författarkurs efter Tommy och Flisen dragningen. Jag lärde mig… 1.Den onda blir oftast bara ond (samma med goda) 2.Det blir mer spännande om man börjar mitt i handlingen. 3.Ha med detaljer och hur man känner sig efter mordet/bankrånet.

6 Tommy och Flisen skulle vara olika varandra. Flisen är inte lika modig som Tommy är. Flisen är lite ¨hummande¨ medans Tommy är rakt på sak. Då känns det mer verkligt.

7 Tommy och Flisen är i samma ålder som oss då är det tvunget att ha med någon av deras föräldrar. T.ex. när Flisens mobil ringer är det hans mamma som är orolig.

8 Jag ville att det skulle bli en förklaring varför Rupert behövde pengarna. När Rupert dog blev dom ledsna för han var en kompis och inte en mördare.

9


Ladda ner ppt "Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer."

Liknande presentationer


Google-annonser