Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa"— Presentationens avskrift:

1 Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer dom fram till vem som ligger bakom det… Vem kan det vara?? Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa

2 Hur jag tänkte... Min berättelse skulle vara att man inte listade ut vem som var rånaren/mördaren direkt. Man skulle få ledtrådar under tiden och i slutet veta vem det var.

3 Första tanken... Första tanken var att dom gick in på datorn och hittade vart Sven bodde. När dom gick till Sven var han död… Men han var också miljonär. Jag ville att det skulle bli mer verklighet i den.

4 Så här blev den... Det blev att Tommy och Flisen hade känt mödaren hela tiden. Sven Östgök var inte rik längre utan hade vunnit på Spelet. Det är bara Sven som blir mördad för Rupert dör av en sjukdom.

5 Författarkursen... Jag var på en författarkurs efter Tommy och Flisen dragningen. Jag lärde mig… Den onda blir oftast bara ond (samma med goda) Det blir mer spännande om man börjar mitt i handlingen. Ha med detaljer och hur man känner sig efter mordet/bankrånet.

6 Olika personligheter Tommy och Flisen skulle vara olika varandra.
Flisen är inte lika modig som Tommy är. Flisen är lite ¨hummande¨ medans Tommy är rakt på sak. Då känns det mer verkligt.

7 Övervakning... Tommy och Flisen är i samma ålder som oss då är det tvunget att ha med någon av deras föräldrar. T.ex. när Flisens mobil ringer är det hans mamma som är orolig.

8 Förklaring... Jag ville att det skulle bli en förklaring varför Rupert behövde pengarna. När Rupert dog blev dom ledsna för han var en kompis och inte en mördare.

9 Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa Wirdemo


Ladda ner ppt "Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa"

Liknande presentationer


Google-annonser