Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till Länna Bruksgårdar! Information om föreningen som kan vara bra att veta som nyinflyttad. Vi hoppas att ni kommer att trivas.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till Länna Bruksgårdar! Information om föreningen som kan vara bra att veta som nyinflyttad. Vi hoppas att ni kommer att trivas."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till Länna Bruksgårdar! Information om föreningen som kan vara bra att veta som nyinflyttad. Vi hoppas att ni kommer att trivas.

2 Sophantering Här lägger du: Matavfall (kompostkärl finns) Dammsugarpåsen Blöjor Smutsiga förpackningar Obs! Knyt påsen Men inte: Förpackningar Elektronik Grovavfall Farligt avfall Glödlampor Glasflaskor Organiskt avfall-matavfall Här lägger du: Matavfall Tepåsar Kaffefilter (ej klorblekt) Kött- och fiskrester Äggskal Men inte: Mjukplast Pappersförpackningar Övrigt avfall får man åka till återvinningsstationen med som finns i Almunge (öppen vissa dagar) eller i Uppsala.

3

4 Trädgårdsarbete Vi har 2 städdagar per år. En på våren och en på hösten och då hjälper alla till att städa och reparera där det behövs. Gräsmattorna ska ALLA hjälpas åt att klippa. Gräsklippare finns i 2 förråd och finns inte bensin får man åka till macken och tanka i dunkarna. Det finns ett tankkort hos Finn och hos Håkan. Alla ska hjälpa till och se över ogräs mm och det finns trädgårds - redskap i 2 förråd. Ska man gräva i jorden måste man fråga styrelsen om man får det pga föroreningarna i marken. Jorden ska tömmas på avsedd plats så att man inte sprider föroreningarna vidare. Löv och ogräs ska slängas nere vid skateboardrampen på avsedd plats.

5 Bygglov Allt som ska skruvas fast i husfasaden som t ex altaner eller luftvärmepumpar mm måste styrelsen godkänna först innan man börjar bygga.

6 Parkering Det ska finnas en parkering till varje hushåll. Vill man ha en till får man betala 100:- extra per månad för den. Vi har ingen gästparkering men gästerna kan parkera vid den stora anslagstavlan om de är här på ett kort besök. Våra bilar får INTE stå där. Holmen som äger marken har klagat på att vi står där. Husvagnar finns det ingen parkering för och man får därför leta husvagnsparkering någon annanstans.


Ladda ner ppt "Välkommen till Länna Bruksgårdar! Information om föreningen som kan vara bra att veta som nyinflyttad. Vi hoppas att ni kommer att trivas."

Liknande presentationer


Google-annonser