Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v. 2 6-10 jan Röd dag Trettondagen Planeringsdag Terminsstart Terminsstart Köttbullar & pasta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v. 2 6-10 jan Röd dag Trettondagen Planeringsdag Terminsstart Terminsstart Köttbullar & pasta."— Presentationens avskrift:

1 MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v. 2 6-10 jan Röd dag Trettondagen Planeringsdag Terminsstart Terminsstart Köttbullar & pasta Indiana Jansson ( potatigratäng & kryddig korv) Kebabgryta & ris/matkorn v. 3 13-17jan Kyckling med krämig currysås & pasta Rysk fiskgratäng & potatis (creme fraiche & tomat) Stekt korv & potatismos gurkmajonäs Orientalisk soppa med sting creme fraiche, mjukt bröd, ost Lasagne v. 4 20-24 jan Kökets valFiskpudding med dillsås & kokt potatis Kallskuren kassler med varma grönsaker & potatisgratäng Gräddig Kalassås & pasta (vitlök & paprika) Pytt i panna inlagda rödbetor v. 5 27-31 jan Pastagratäng med kyckling & örter Sprödbakad fisk med örtsås & kokt potatis Mustig Kalops & kokt potatis inlagda rödbetor Blodpudding/potatisbullar keso & lingonsylt Basilikadoftande tomatsoppa med pasta, mjuk bröd & färskost v. 6 3-7 feb Korvstroganoff & ris/matkornFiskbullar i dillsås & kokt potatis Herdepaj (färslåda med potatismostäcke) Fläskkarré med varma grönsaker & kokt potatis sås, äppelmos Grönsakswok med sweet chili sås & pasta v. 7 10-14 feb Ost- & skinksås med pastaStekt panerad sillflundra & potatismos Sjömansbiff inlagd gurka Grön ärtsoppa mjukt bröd, ost Spaghetti Bolognese (köttfärs, tomat), riven ost v. 8 17-21 febSPORTLOVSPORTLOVSPORTLOVSPORTLOVSPORTLOV v. 9 24-28 feb Chili con carne & ris/matkorn gräddfil Fisk på rotsaksbädd med vitvinssås & kokt potatis Kryddig korvgryta med mango chutney & pasta Raggmunk med keso lingonsylt Kökets val v. 10 3-7 mars Karibisk kycklinggryta med ananas & kokos, bulgur Panerad fisk med morotstzatziki & kokt potatis Makaronipudding med skinka skirat smör Burgundisk köttgryta & kokt potatis (kött, champinjoner, bacon) Linssoppa mjukt bröd & ost v. 11 10-14mars Slantad korv & pyttpotatisUgnstekt lax & kokt potatis Lime- & chiliyohgurt Krämig pastalådaHusets köttfärslimpa med sås & kokt potatis, inlagd gurka & lingonsylt Blodpudding keso & lingonsylt Alt kökets soppa v. 12 17-21marsMiljövecka Kycklingköttbullar & pasta Miljövecka Fisk i ugn med dragonsås & kokt potatis Miljövecka Jägarlåda med gräddsås (köttfärs, potatis & timjan) Miljövecka Tomatsoppa med röda linser Miljövecka Pannkaka sylt v. 13 24-28mars Het mexikansk chiligryta & pasta creme fraiche Underbar fiskgratäng med kokt potatis (creme fraiche & vitlök) Kyckling diablo & ris/matvete (tomat, lök & chili) myntayoghurt Kökets ValMoussaka Till varje måltid serveras sallad/råkost, hårt bröd, bordsmargarin & mjölk/vatten (med reservation för eventuella ändringar)

2 MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v. 14 31mar- 4apr Spaghetti Bolognese (köttfärs, tomat), riven ost Kokt torsk med ägg- & persiljesås & kokt potatis Flygande Jacob & ris/matkorn (kyckling, banan) Kålpudding med gräddsås & kokt potatis lingonsylt & inlagd gurka Matig potatis- & purjolökssoppa mjukt bröd & ost v. 15 7-11 april Korv & potatismos grillgurka & rostad lök Lax med pepparrotssås & kokt potatis Krämig ost- & skinksås, pastaPåskbufféKökets val v. 16 14-18aprilPÅSKLOVPÅSKLOVPÅSKLOVPÅSKLOV Röd dag Långfredag v.17 21-25april Röd dag Annandag påsk Barnens/Elevens val Fisk Barnens/Elevens val Kyckling Barnens/Elevens val Färs Barnens/Elevens val Soppa v. 18 28apr- 2maj Blodpudding/potatisbullar keso & lingonsylt Fiskgratäng med limonesås & ris/matkorn Nikkalouktasoppa mjukt bröd, färskost (nötfärs, vitkål & purjolök) Röd dag 1majLovdag v. 19 5-9 maj Kycklinggryta med mango & ris/matkorn Bakad potatis med tonfiskröra & kökets röra Ostgratinerad pasta- & broccoligratäng Het köttfärspanna med tzatziki & klyftpotatis Kökets val v. 20 12-16 majTEMAVECKATEMAVECKATEMAVECKATEMAVECKATEMAVECKA v. 21 19-23 maj Thaiwok med sötsur såsSprödbakad fisk med örtsås & kokt potatis Pastasallad med ost & skinka dressing & mjukt bröd Schnitzel & potatismos kryddsmör/aioli & varma gröna ärtor Texmexkyckling & bulgur (paprika & chili) v. 22 26-30 maj Stekt korv & makaronerCornflakesfisk med Rhode islandsås & kokt potatis Lovdag Röd dag Kristi himmelsfärds dag Lovdag v. 23 2-6 juni Örtdoftande lasagne med grillade grönsaker Laxpudding skirat smör Tacobuffé Tacobuffé Tacobröd, tacofärs, grönsaker såser, riven ost Blodpudding keso & lingonsylt Alt kökets soppa Röd dag Nationaldagen V 24 9-13 juni Hamburgare med bröd, dressing & potatismos Avslutningslunch Avslutningslunch Kallskuren rostbiff & potatisgratängSkolavslutningKökets Val Till varje måltid serveras sallad/råkost, hårt bröd, bordsmargarin & mjölk/vatten (med reservation för eventuella ändringar)


Ladda ner ppt "MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v. 2 6-10 jan Röd dag Trettondagen Planeringsdag Terminsstart Terminsstart Köttbullar & pasta."

Liknande presentationer


Google-annonser