Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Min motorcykel säsong 2011.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Min motorcykel säsong 2011."— Presentationens avskrift:

1 Min motorcykel säsong 2011

2 Den 9 april 2011 skapade en tjej ett nätverk på facebook som heter MC-Kvinnor Västmanland, för hon hade ingen att åka hoj tillsammans med. En kände en och en kände två osv… idag är vi 74 stycken i nätverket och alla är tjejer som kör hoj. Säsongen började med en garage kurs för tjejer i slutet på april, som Aros Racing i Västerås anordnade. Vi fick lära oss hur vi förbereder hojen för säsongen, vad olika delar heter och sitter osv…….

3 I början på maj så anordnade SMC Västmanland en avrostningskurs bara för tjejer, vi fick träna på grunderna i körningen så som slalom, bromsning, garage vändning osv… Vi fick även lära oss köra på bana, hur man tar en kurva på bästa sätt osv…. Det var en jätte bra kurs och efteråt kände man sig säkrare på hojen efter vinter uppehållet.

4 Vi har en fast dag i veckan då vi träffas och åker till olika fika ställen, vi brukar vara mellan 6-10 stycken varje gång. Men det blir även spontana körningar utöver det som t.ex. till Westerqvarn på måndagar då har de bilutställning och grillade hamburgare och på onsdagar så har Mashed kidneys mc i Skultuna fika och grillade hamburgare.

5 Här är några av ställena som vi varit till.
Sunbyholmsbrygga Bockhammar mot Fagersta Enköpings hamn MånsOls i Sala Nostalgibyn i Hosta Nya serveringen i Ängelsberg Borgåsunds hamn cafe Kvicksunds restaurang Frösåker mfl….

6 Jag var på två stycken hoj träffar, den första var….
HojRocken i Västervik juli.

7 Det var ca 3500 stycken motorcyklar, så det fanns många fina att titta på. Vi var 4 stycken från nätverket men vi var 10 stycken i gänget som åkte tillsammans.

8 Så den andra träffen … Tändstickstärffen i Jönköping 9-11 september. Här var det tältning i skogen och alla slags motorcyklar fanns det.

9 På denna träffa var vi 6 stycken från nätverket men vi var 8 stycken i gänget.

10 Länkar SMC-Västmanland SMC står för Sveriges Motor Cyklister Aros Rasing Är en butik med en verkstad Jag vill avslutningsvis säga att detta år har varit bland de bästa hittills. Jag har fått jätte många nya vänner och varit med om jätte många roliga upplevelser och det tack vare att en tjej startade ett nätverk på facebook. Att åka motorcykel är så fantastisk roligt, härligt och underbart, jag rekommenderar verkligen att skaffa mc kort och en motorcykel. Jag längtar till säsong 2012.

11 Källförteckning: Egna bilder Egen text


Ladda ner ppt "Min motorcykel säsong 2011."

Liknande presentationer


Google-annonser