Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt."— Presentationens avskrift:

1 Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Toppning Det här är berättelsen om Kim som spelar innebandy… Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.

2 Toppning Det här är berättelsen om Kim som spelar innebandy…

3 Kom igen. Hörs det från båset. Jobba hem. Så ja. bra jobbat
Kom igen! Hörs det från båset. Jobba hem! Så ja... bra jobbat! Tränaren manar på sina spelare! Kom igen! Hörs det från båset. Jobba hem! Så ja... bra jobbat! Tränaren manar på sina spelare!

4 Halva matchen är spelad och på bänken sitter Kim och en annan spelare
Halva matchen är spelad och på bänken sitter Kim och en annan spelare. Dom vill också vara med på planen. De senaste matcherna har de fått hoppa in de sista 5 minuterna om laget har lett någorlunda stort! Halva matchen är spelad och på bänken sitter Kim och en annan spelare. Dom vill också vara med på planen. De senaste matcherna har de fått hoppa in de sista 5 minuterna om laget har lett någorlunda stort!

5 Tränaren är inne i matchen, han vill att laget ska vinna och han ”måste” därför ha sina bästa spelare på planen… Tränaren är inne i matchen, han vill att laget ska vinna och han ”måste” därför ha sina bästa spelare på planen…

6 Du…, säger Kim… och försöker får tränarens uppmärksamhet..

7 Är det inte vår tur att spela snart?

8 Vänta, vänta säger tränaren – helt uppslukad av det som händer på planen!

9 Jaaa - vi vann! Ropar tränaren och jublar tillsammans med sina spelare… Bra jobbat allihop!

10 Efter matchen kommer tränaren fram till Kim och säger: - I nästa match ska ni få spela, det kan jag nästan lova! Men det är bara att träna på så ska du se att din chans kommer! Efter matchen kommer tränaren fram till Kim och säger: - I nästa match ska ni få spela, det kan jag nästan lova! Men det är bara att träna på så ska du se att din chans kommer!

11 VAD SKULLE DU GÖRA? Hur tror du att dom på bänken känner sig?
LÅT STÅ UNDER DISKUSSIONSFASEN Hur tror du att dom på bänken känner sig? Vad tycker du om tränarens sätt att leda laget? Hur skulle man kunna göra istället?


Ladda ner ppt "Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt."

Liknande presentationer


Google-annonser