Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verkar otroligt ! General Dwight D. Eisenhower hade rätt när han gav order om att man skulle göra filmerna och ta fotona.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verkar otroligt ! General Dwight D. Eisenhower hade rätt när han gav order om att man skulle göra filmerna och ta fotona."— Presentationens avskrift:

1 Verkar otroligt ! General Dwight D. Eisenhower hade rätt när han gav order om att man skulle göra filmerna och ta fotona.

2 Exakt, som det såg ut för ungefär 60 år sen… FÖRINTELSEN

3 Det handlar om historia att komma ihåg att när överbefälhavare Dwight D. Eisenhower hittade koncentrationslägrenas offer, beordrade han att man skulle ta så många foton som möjligt. Han såg till att tyskarna i grannstäderna skulle ledas till dessa koncentrationsläger, och dessutom att de skulle begrava de döda.

4 Anledningen till det förklarade han så här: “Det ska dokumentaras så väl så möjligt – filma allt, spela in vittnesmål – för det kommer en dag då någon idiot kommer säga att det här aldrig har hänt”.

5 ‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing.´ (Edmund Burke) ( Allt som behövs för att ondskan ska lyckas är att bra män inte gör någonting)

6 Nyligen tog Storbrittanien bort förintelsen från skolornas läroplan, för att det var “stötande” mot den muslimska befolkningen, som påstår att förintelsen aldrig hände...

7 Detta är en skrämande föraning över det som världen fruktat, och som vart och ett av länderna låtit sig påverkas av för lätt. Det har gått mer än 60 år sen andra världskriget tog slut.

8 Det här mailet skickas nu runt för att påminna alla om de 6 miljoner judar, 20 miljoner ryssar, 10 miljoner kristna, och katolska präster som blev mördade, våldförda, kränkta, brända och svultna medan Tyskland och Ryssland kollade åt annat håll.

9 Nu mer än någonsin när länder som bland annat Iran påstår att ‘förintelsen bara är en myt’, uppmanas ni alla att se till att världen aldrig glömmer. Anledningen till att vidarebefodra detta mail är att det ska bli läst av minst 40 miljoner personer över hela världen.

10 Var snäll och skicka vidare till hela världen du med, översätt till andra språk också om det behövs!!

11 Radera den inte... Du slösar mindre än 1 minut av din tid med att skicka vidare.


Ladda ner ppt "Verkar otroligt ! General Dwight D. Eisenhower hade rätt när han gav order om att man skulle göra filmerna och ta fotona."

Liknande presentationer


Google-annonser