Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar att klicka på för att komma framåt eller bakåt För att gå framåt eller bakåt, klicka på pilarna

2 Inloggning till Kundsidan sker med ett användarnamn och lösenord När du bestämt dig för att teckna dig för Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida, får du ett användarnamn och lösenord sänt till dig.

3 Översikt - enkel bild över den viktigaste informationen Översikt ger dig information om: • Procentuell nivå i cisternen • Senaste leverans • Leveranser år till dato

4 Statistik - Nivå - möjlighet att få information om cisternens nivå historiskt Under Statistik-Nivå kan du se nivån i din gasolcistern. Följande val finns: • Datum • Period • Format: Tabell, Grafisk, Excel

5 Statistik - Förbrukning - möjlighet att få information om förbrukning historiskt Här kan du få fram användbar information om förbrukningen. Denna funktion kan vara mycket användbar för rapportering både internt och till externa parter. Om Format Excel väljs kan informationen sedan bearbetas vidare till önskad form.

6 Statistik - Lager - möjlighet att ta fram underlag för lagerberäkningar Under Lager kan du få fram information om hur lagersituationen sett ut under en månad. Användbart till exempelvis inventeringsredovisning.

7 Statistik - Leverans - möjlighet att få information om leveranser historiskt Här finns möjligheter att se mottagna leveranser. Användbart exempelvis till avstämning av fakturor.

8 Larm - möjlighet att se status för inkopplade larm För de kunder som har Statoil Gasol/LPGs larmfunktioner inkopplade kan du här få en överblick och larmstatus på exempelvis: • distributionstryck • temperatur • gasläckage • etc.

9 Bilder - möjlighet att ha egna bilder över cisternanläggningen

10 På varje sida finns pilar att klicka på för att komma framåt eller bakåt För att gå framåt eller bakåt, klicka på pilarna Du har nu gått igenom de funktioner som finns tillgängliga genom Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida. Som du ser är Kundsidan mycket användbar och kan vara till god hjälp för dig att plocka fram information av olika slag. Intresserad och nyfiken? Hör av dig till din kontaktperson på Statoil Gasol/LPG, eller skicka ett mail, så hör vi av oss.skicka ett mail


Ladda ner ppt "Välkommen! På följande sidor kommer Du att få en inblick i Statoil Gasol/LPGs tjänst Kundsida och de möjligheter den kan ge dig… På varje sida finns pilar."

Liknande presentationer


Google-annonser