Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Allmän information Projektet initierades av Trafiksäkerhetsenheten men drivs nu av ”Sektion utformning av vägar och gator” (Ssau) på Vägverket i Borlänge.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Allmän information Projektet initierades av Trafiksäkerhetsenheten men drivs nu av ”Sektion utformning av vägar och gator” (Ssau) på Vägverket i Borlänge."— Presentationens avskrift:

1 Allmän information Projektet initierades av Trafiksäkerhetsenheten men drivs nu av ”Sektion utformning av vägar och gator” (Ssau) på Vägverket i Borlänge. Exemplen till Exempelbanken tas fram och läggs in av Vägverkets regioner i samarbete med kommunala väghållare och konsulter. Viss expertgranskning görs av Ssau. Arbetet koordineras av Ssau. Syftet med Exempelbanken är att ge i första hand goda exempel på trafikplanering och väg- och gatuutformning ur ett brett perspektiv. Målgrupper är gatuingenjörer, konsulter, VV personal, allmänhet, förtroendevalda m.fl. Nyttan består i att ge såväl fackfolk som allmänheten idéer och inspiration till såväl trafikplaneringslösningar som fysiska väg- och gatulösningar.

2 Startsida

3 Söka objekt Två sökverktyg i Exempelbanken: 1. Enkel sökning/Fritext Generell fritextsökning med möjlighet att välja vilka exempelbanker som skall genomsökas. 2. Avancerad sökning Specifika och mer avancerade sökning i de olika exempelbankerna (VGU, Trast, Arbete på väg)

4 Söka objekt - Fritextsökning För att söka i exempelbanken kan du antingen söka i den generella fritextsökningen…

5 Söka objekt - Avancerad sökning (VGU) Går att matcha sökningar genom att välja tex ”Stockholms län” och ”Fartdämpande åtgärder”

6 Söka objekt - Avancerad sökning (Trast)

7 Söka objekt - Avancerad sökning (Arbete på väg)

8 Sökresultat Antal ”sökträffar” Antal sidor med sökresultat Typ av exempel (Lansbygd, Tätort, Arkitektur, Trast, eller Arbete på Väg) Exempelnamn(”klicka” på för mer information) Publiceringsnivå (i detta fall P för publikt)

9 Sökresultat - Detalj information Fler bilder Kontaktperson Utskriftsvänlig version Kommentarer

10 Sökresultat -Bilder

11 Sökresultat - Bilder (förstoring)

12 Sökresultat - Kommentarer Kommentarer

13 Sökresultat - Utskriftsvänlig version

14 Dokument


Ladda ner ppt "Allmän information Projektet initierades av Trafiksäkerhetsenheten men drivs nu av ”Sektion utformning av vägar och gator” (Ssau) på Vägverket i Borlänge."

Liknande presentationer


Google-annonser