Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Veckans ord v. 46 Ord som låter lika Den här veckan handlar det om ord som låter lika men som stavas olika. Hur de stavas beror på vilken betydelse de.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Veckans ord v. 46 Ord som låter lika Den här veckan handlar det om ord som låter lika men som stavas olika. Hur de stavas beror på vilken betydelse de."— Presentationens avskrift:

1

2 Veckans ord v. 46 Ord som låter lika

3 Den här veckan handlar det om ord som låter lika men som stavas olika. Hur de stavas beror på vilken betydelse de har och vilka ord de är släkt med.

4 Dags att träna. Tryck på högtalaren, skriv ner ordet på ett papper, tryck på nästa högtalare, skriv ordet osv. 1. 7. 2.8. 3.9. 4.10. 5.11. 6.12.

5 Dags att rätta Klicka så kommer orden fram ett och ett och du kan rätta de ord du skrivit. 1.värden 2.fodra 3.aktion 4.världen 5.fordra 6.auktion 7.badkar 8.jästen 9.hantverk 10.dalkarl 11.gäster 12.tandvärk

6 Bra jobbat! Träna tills du är säker på hur alla ord stavas.


Ladda ner ppt "Veckans ord v. 46 Ord som låter lika Den här veckan handlar det om ord som låter lika men som stavas olika. Hur de stavas beror på vilken betydelse de."

Liknande presentationer


Google-annonser