Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Jag! Jag är ... Jag är 15.Jag bor i Åbo. Min födelsedag är 6.februari.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Jag! Jag är ... Jag är 15.Jag bor i Åbo. Min födelsedag är 6.februari."— Presentationens avskrift:

1 Jag! Jag är ... Jag är 15.Jag bor i Åbo. Min födelsedag är 6.februari.
Jag spelar fiol, det är min hobby. Jag gillar det. Min favorit färgen är röd. Jag älskar musik!

2 Jag Jag har svart hår och jag har bruna ögon. Jag är mycket positiv person och skratta alltid mycket. Jag är humorist. Jag är bra lyssnare. Jag är abnorm…jag skojar! Jag är dåre ibland…

3 Mina föräldrar Min mamma heter Agnes och min pappa heter Joseph-Elvis.
Min mamma är 38 år och min pappa är 47 år gammal. Mina föräldrar är snälla. De älskade varandra jätte mycket! Jag älska mycket min föräldrar, fast de ibland göra.

4 Min syskonen Jag har ett systeroch ett bro
och styvbro. Min lillasyster är 12 gammal. Hon heter ... Hon spelar piano. Min lillabro är 9 gammal. Han heter ... Han gillar breakdance. Min halvbro är vuxen och han bor inte hemma. Han bor på Ghana i Afrika.

5 Mitt hem Jag bor i Hirvensalo. Jag bor i radhus. Ett radhus
är ljusblå och ljusgul. Vi har tre sovrummet och bastu, kök,vardagsrum, två toalett, bakgård och balkong. Ett balkong är i min rum. På bakgård, på sommaren, der är massov av vacker blomma. Min fader tycker sköta trädgård jobbarna.

6 Mitt rum Jag har inte egen rum. Jag dela min rum med min
lillasyster Esi. Vårt rum är ganska små, men komfortabel och trevlig. Där är skrivbord, ett säte, radio lagersäng,massa av plakatar, monter, tv-belopp och förstås TELEVISION!!! Våra gardiner är röd och brandgul.

7 Mina hobbyer Jag spelar fiol. Det är kul. Jag spelar också i
orkester. Jag spelar på Åbos musikinstitut. Jag har spelat fiol tio år redan. Jag lyssnar på musik mycket. Jag älskar musik!!! Jag läsar mycket boker. Jag gå till bibliotek nära nästa veckan.

8 Min skola Jag går i Puolala skola. Jag går i klass 9 A. Det är
engelska-klass. Jag tycker min klass! Våra klass är 28 elever. Adressen är Trädgårdsgatan 5. Jag tycker om min skola. Våra skola är bäst vad är i Åbo!

9 Mina vänner Jag har god vänner. Mina god vänner
från min klass vara Anna, Elina, Cristina, Peppi, Neo, Johanna och Venla. Mina vänner vara dårerna!!! Deras humor vara bra! Förstås Ilona är min god Vän!

10 Jag tycker om Jag berätta vad jag tycker om...
Jag tycker om jordgubbe. Jag tycker om böckerna. Jag tycker om musik. Jag tycker om handarbeter,sy. Jag tycker om pizza. Jag tycker om bra humor. Jag tycker om hunden. Jag tycker om sommar. Jag tycker om vatten. Jag tycker om mat. Jag tycker allt fett mat, när de är god smak... Jag tycker om TV!

11 Mitt resa Jag ska åka till Frankrike hela sommaren med mina fem kompisar. Vi ska resa till Paris. Min kompis har en massa släktingar från Paris. Jag vill alltid resa till Paris. Jag gillar att resa.Vi ska göra massor bada och shoppa och ät. Vad skönt! Det ska bli häftigt!!!

12 Mina musik tycker om Alternative-rock,
Jag lyssnar på musik. Jag tycker om Alternative-rock, Indie-rock, Art-rock, Folk-rock, Electro-rock, Dance-punk... Mina favourite band vara The Strokes, Bloc party,Yeah yeah yeahs, Interpol, White stripes, The Killers, Arcade fire, Franz Ferdinand, Klaxons, Placebo, Arctic monkeys, Test Icicles, Modest mouse, Mew, Clap your hands say yeah, Muse, Lapko, Coldplay... många mycket...

13 Förlängning Höst 2007.

14 Mitt filmtips Jag har sett Shrek 2, på min hemma, i år. Jag såg det med min lillasyster ... En film var roligt och bra. Storyn var fåning. Det är animerad film. Huvudpersonen var grön jätte Shrek och honom spelande Mike Myers. Filmen skrattade mej. Regissörerna var Andrew Adamson, Kelly Absury och Conrad Vernon. Dom är från Amerika.

15 Min Ekonomi Jag får månadspeng. Jag får 40 euro i månaden. Jag köpa småsaker än hamburger och chocolat och ibland kläder. Kläder är dyrare än allt annat. Min telefonräkningen är ofta liten. Mamma och pappa betalar räkningen. Jag får inget pengar om hemmajobba. Jag vet inte, vad jag köpa om får lite extra pengar. Jag behöver ny iPod eftersom min gammal mp3 är trasig. Jag drömmer om ny SKOR!

16 Jag och min mobil Blabla.bla... Bla bla bla..
Jag messar inte mycket. Jag sänder två sms per dag, kanske. Jag sänder ingen textmeddelanden ibland. Det beror och varierar att hur många sms jag får per dag. Textmeddelanden kost inte mycket. Jag har inte saldospärr, eftersom min föräldrar litar på mej. Min mamma och pappa betalar min räkningerna.

17 Jag sänder sms min pappa senast
Jag sänder sms min pappa senast.Jag skrev att jag har fiollektion i dag. Bra är att sms är billigare än samtal. Dåligt är att jag hatar vänter på svare och skriva textmeddelanden. Jag aldrig sänder sms vidare, eftersom det är slösade pengar.

18 Jag tar i kaffe Jag tar chokladmuffins och en glass vatten och godis! Det är bra!

19 Min dag Jag går i nian i Puolalas-skola. Jag pluggar, spelar .fiol och tittar på TV alltid. Jag vaknade clockan 8.00 som är för tidigt. Jag äter blåbärsyoghurt och pizza till frukost. Min skoldag var kul men lite tråkig. Vi hade engelska, kemi och livsåskådningskuskap och studiehandledning.

20 Viktigaste i min liv just nu är min familjen och min kompisarna och bra hälsan. Mig gör glad vänlighet, smil och alla kompisar och vacker sacker. Det är så glada sacker. Et krig och en elakhet gör mig irriterad. Jag ser min framtid ut ljus. Jag ska söka till universitet på Helsingfors Konstindustriella högskolan.Jag får pluggar klåderplanering.

21 Det är min passion. Jag tittar på tv och pluggar läxorna i kväll
Det är min passion. Jag tittar på tv och pluggar läxorna i kväll. Jag tar kompis och en kniv och...annat kompis med till en öde ö.

22 Puss och kram!


Ladda ner ppt "Jag! Jag är ... Jag är 15.Jag bor i Åbo. Min födelsedag är 6.februari."

Liknande presentationer


Google-annonser