Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

enklare verksamhetsutveckling och samverkan för en smartare välfärd

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "enklare verksamhetsutveckling och samverkan för en smartare välfärd"— Presentationens avskrift:

1 enklare verksamhetsutveckling och samverkan för en smartare välfärd

2 Tänk om… Tänk om Steve Jobs kunde ringa till Bill Gates och utbyta idéer och erfarenheter för att ta fram den absolut bästa lösningen

3 Vi kan! 20 Landsting/ Regioner 338 Statliga myndigheter 290 kommuner
Vi har 290 kommuner, 20 landsting och regioner samt 338 statliga myndigheter. Tillsammans kan göra det offentliga Sverige mer effektivt och med högre kvalitet för våra medborgare. Vi måste bara börja dela med oss.

4 ”Vem var det nu jag träffade på konferensen?”
”Jag kanske hittar något här?” ”Vem var det nu jag träffade på konferensen?” Förstudie ? ”Det kanske finns hjälp i mitt nätverk”

5 Behovet att samverka och återanvända är enormt
Det här måste någon annan redan ha gjort! Men vem? Och var hittar jag det? Är det fler än vi som tycker detta är en bra idé? Hur har andra gjort? Jag vill prata med andra! Varför ska vi utveckla själva? Vi borde hjälpas åt och spara pengar!

6

7

8 Dela Utveckling Kolla av intresse Delta med finansiering
Information om insatsen Delta som pilot Delta med kompetens I Dela utveckling kan man som kommun försöka få med fler kommuner eller andra organisationer vid utveckling av projekt. Här kan man på olika sätt bidra till att man tillsammans tar fram en kostandseffektiv lösning med hög kvalitet. Samverkan på riktigt!

9 Börja redan nu att lägga upp det du vill dela med dig av på
I Dela utveckling kan man som kommun försöka få med fler kommuner eller andra organisationer vid utveckling av projekt. Här kan man på olika sätt bidra till att man tillsammans tar fram en kostandseffektiv lösning med hög kvalitet. Samverkan på riktigt!


Ladda ner ppt "enklare verksamhetsutveckling och samverkan för en smartare välfärd"

Liknande presentationer


Google-annonser