Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Från Mina vårdkontakter till 1177 Vårdguidens e-tjänster

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Från Mina vårdkontakter till 1177 Vårdguidens e-tjänster"— Presentationens avskrift:

1 Från Mina vårdkontakter till 1177 Vårdguidens e-tjänster
Nu enkelt och tydligt för patienter och användare: Logga in på 1177.se för att använda hälso- och sjukvårdens e-tjänster. Uppdaterad 22 okt 2015

2 ”Logga in” direkt på startsidan 1177.se

3 Mina vårdkontakter borttaget på portalen för användare
Info om namnbytet finns på inloggnings-sidan, samt text som förändras beroende på vilken informations som behövs I somras skapades ett helt nytt tema på 1177.se: 1177.se/e-tjänster. Där finns nu all information samlad!

4 Namnändring under hela hösten 2015
I december ska namnet Mina vårdkontakter ha tagits bort från sajter, talsvar, kallelser, med mera. Istället hänvisar vi till att logga in på 1177.se för att använda landstingets e-tjänster. Observera! Vårdpersonal loggar precis som tidigare in i Mina vårdkontakter. Domännamnet fortsätter som minavardkontakter.se. Plats för information på Navet: Kunskapsbanken >> IT-system >> E-tjänster för invånare (syns också på extranätet).

5 Mål och syfte med det nationella projektet kring varumärkesbytet
Projektet ingår i 1177 Vårdguidens nationella förvaltningsplan 2015, ska göra så att e-tjänsterna upplevs som en del av 1177 Vårdguidens erbjudande. Enkelt och tydligt för användare. Syftet med projektet är att fasa ut namnet Mina vårdkontakter mot befolkningen och ersätta med 1177 Vårdguidens e-tjänster. Målet är att vi alla i hela landet ska prata om e-tjänsterna på samma sätt vid årsskiftet. Projektet ska tydliggöra och förbättra ”flödet” mellan inloggade tjänster och öppen information blir det enda invånare och patienter behöver komma ihåg.


Ladda ner ppt "Från Mina vårdkontakter till 1177 Vårdguidens e-tjänster"

Liknande presentationer


Google-annonser