Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsberättelse 2016

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsberättelse 2016"— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsberättelse 2016

2 Under året haft föreningen haft 9 stycken styrelsemöten.
Under verksamhetsåret 2016 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF Sekreterare Jill Halila Ekvall ST Kassör Malin Andreasson Sonesson KUF Ledamot Boris Bile TF Ledamot Kent Nilsson KUF Ledamot Samir Katadzic Destination Halmstad Ledamot Lisa Petrelius TF Suppleant Anna Bengtsson HVF Under året haft föreningen haft 9 stycken styrelsemöten.

3 rabatterade kommun-erbjudanden till.
Våra aktiviteter under året har varit av blandat utbud, aktiviteter i föreningens egen regi och andra aktiviteter som vi försöker haka på, eller som vi får rabatterade kommun-erbjudanden till. Några av våra aktiviteter är nu stadigt återkommande, och platserna går åt snabbt vilket är både roligt, och gör det lite mer lättarbetat för oss i styrelsen. Här följer en kort presentation av de olika aktiviteter och erbjudanden vi har haft under 2016

4 Kommun-Quiz Våra quizkvällar, som återkommer 1-2 ggr per termin har kommit att bli en av våra mest regelbundna och uppskattade aktivieteter. Platserna går oftast åt som smör i Solsken. Under våren hade vi två quizkvällar på Café Nosh med totalt 250 deltagare. Som quizmaster agerade som vanligt välkända quizprofilen Svante Karlsson Under hösten låg vi lite lågt då vi inte hade fått besked om vår framtida finansiering.

5 TJEJ- KVÄLLAR PÅ HALMSTAD TRAVET
Våra tjej-kvällar på Halmstad Travet brukar locka många deltagare. Under 2016 hade vi endast en tjejkväll i april, vilken lockade totalt 63 deltagare.

6 Subventionerade biljetter under året
Som vanligt har vi haft en hel del erbjudanden på subventionerade biljetter på olika evenemang. Endast i undantagsfall subventionerar Personalföreningen Hjärtat något, vanligast är att arrangören står för hela rabatten.

7 1-dags-resor under året
Årets första bussresa gick, i slutet av januari, till Bingolottostudion i Göteborg. Bussen var fullbokad och blev mycket lyckad. Kring Halloween gjorde vi som vanligt en dagsresa till Köpenhamn, bussen blev snabbt fullbokad och resan trevlig, trots det höstrusk-väder som mötte oss i Köpenhamn. .

8 Erfarenhetsutbyte med andra personalföreningar
Personalföreningen Hjärtat är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund. Deras årliga konferens hölls i Umeå och Personalföreningen representerades i år av två styrelsemedlemmar.

9 Tjejmilen i Stockholm - en fullsatt buss med kommunanställda tjejer lämnade som vanligt Halmstad en torsdagmorgon i början av september för att bege sig till Tjejmilen i Stockholm. I resan ingick övernattning 2 nätter på Zinkensdamms vandrarhem. Fredagen var fri dag och på lördagen gick Tjejmilen av stapeln. Som vanligt var arrangemanget mycket lyckat och vandrarhemmet är redan bokat till nästa år. Stort tack till Helena Andreasson som återigen agerade reseledare när ingen från styrelsen hade möjlighet att följa med.

10 Bussresan till Sälen I början av december var det dags igen för traditionsenliga skidresan till Lindvallen i Sälen. Totalt var vi i år 90 stycken glada resenärer, fördelade i tio lägenheter. Resan var mycket lyckad, vädret och skidåkningen till belåtenhet och umgänget på topp. På fredagen hade vi gemensam lunchgrillning i backen, och på kvällen körde busschaufförerna upp ett stort glatt gäng till Högfjällshotellets pianobar och dansgolv. Som vanligt är 10 lägenheter i Kopparbyn redan bokade till öppningshelgen 2017.

11 Verksamhetsplan 2017 Nyårsrevyn After ski Ouizkvällar Kommunmästerskap Bussresor till Köpenhamn/Göteborg Arrangemang på Travet Personalkväll Tjejmilen Skidresa till Sälen Utlottningar/subventionerade biljetter till olika arrangemang… Med mera…

12 Årets styrelse tackar för förtroendet och hoppas på ett riktigt roligt nytt verksamhetsår 2017


Ladda ner ppt "Verksamhetsberättelse 2016"

Liknande presentationer


Google-annonser