Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Köpa Målningar Online  Så du har börjat fundera på att köpa en målning. Online är rätt ställe att börja leta. Den har några riktigt stora fördelar till.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Köpa Målningar Online  Så du har börjat fundera på att köpa en målning. Online är rätt ställe att börja leta. Den har några riktigt stora fördelar till."— Presentationens avskrift:

1

2 Köpa Målningar Online

3  Så du har börjat fundera på att köpa en målning. Online är rätt ställe att börja leta. Den har några riktigt stora fördelar till den.

4

5  Först av allt måste du mäta det utrymme där du vill placera målningen. Alla målningarna på nätet kommer att visa storleken.

6  Detta gör att du kan göra ett välgrundat val och inte bli förvånad när du får målningen.

7  Det viktigaste du måste alltid dubbelkolla är betalningsalternativ. Se till Web Shop erbjuder ett betalningsalternativ som PayPal.

8  PayPal är det säkraste sättet att handla på internet.so kontrollera om de kan ge bort eller sälja din personliga information till tredje part.

9

10 För mer information besök http://www.reformasthlm.se/ http://www.reformasthlm.se/


Ladda ner ppt "Köpa Målningar Online  Så du har börjat fundera på att köpa en målning. Online är rätt ställe att börja leta. Den har några riktigt stora fördelar till."

Liknande presentationer


Google-annonser