Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du."— Presentationens avskrift:

1 De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du skrivit mest av med motsvarande antal för hälsocentralsläkare i hela landet Du kan välja att ditt namn, din identifikationskod och ditt namn eller inga tilläggs- rubriker syns i resultarapporten Återställ de förvalda alternativen Se ytterligare information och bruksanvisning för Kelasto-rapporterna Välj de år som granskas för rapporten. Du kan välja alla alternativ genom att sätta ett kryss i rutan I den här rapporten kan du granska de 10 läkemedelsgrupper du ordinerat mest. Du kan jämföra antalet recept och kostnader med uppgifterna för den region och läkargrupp du valt.

2 De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Resultatrapport Via länken får du närmare information om den läkemedelsgrupp du valt (öppnas i ett nytt fönster) Gå tillbaka och ändra de valda alternativen Det finns 4 olika rapporter över läkemedelsförskrivningar, via länkarna når du den önskade rapporten Omvandla uppgifterna i resultat- rapporten till en pdf-fil Överför uppgifterna i resultat- rapporten till en Excel-tabell

3 Skapa rapport Tidsserie för ordinerade receptbelagda läkemedel I den här rapporten kan du i tabell- och diagramform se en tidsserie för den läkemedelsgrupp du valt. Du kan jämföra antalet recept och kostnader med uppgifterna för den region och läkargrupp du valt. Med de valda alternativen kan du jämföra antalet sömnmedelsrecept du skrivit ut med motsvarande antal för andra hälsocentralsläkare i hela landet Du kan justera höjden och bredden på menyn genom att ta tag i triangeln med musen Välj de år som granskas samt presentationsform och tilläggsrubriker för rapporten NYTT: Nu finns det nya alternativ att välja i menyn Format

4 Tidsserie för ordinerade receptbelagda läkemedel Resultatrapporten överförd till en Excel-tabell


Ladda ner ppt "De mest ordinerade (10) läkemedelsgrupperna Skapa rapporten och fortsätt till resultatsidan Med de valda alternativen kan du jämföra antalet recept du."

Liknande presentationer


Google-annonser