Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs."— Presentationens avskrift:

1 Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs

2 Föreningen Idla Föreningen Rotebro-gympan Gymnastikföreningen Resårerna Skärgårdsstads Idrottsförening Tullinge Gymmix Förening Upplands Väsby Gymnastikklubb Vaxholms Gymnastikförening Bro Idrottsklubb Håbro Idrottsförening KA 1 Idrottsförening Mälarö Skid O OK Sofiaflickorna Älta Idrottsförening Gruppträningsföreningar i region Öst

3 Vår övertygelse Vi tror att den största delen av vår målgrupp fortfarande inte tränar. Vår största målgrupp är människor som behöver ha nära till sin träning och som kan och vill träna en eller kanske två gånger i veckan. Hos oss är det enkelt att träna. Vi har en inkluderande attityd. Vi är grannar, arbetskamrater och vänner. Vi ser varandra, vi frågar hur någon mår. Vi samlas runt vårt gemensamma intresse – att träna för att må bra. Vi är unika genom att vara föreningar. Inget kommersiellt företag kan konkurrera med det och vi tror att vi inte har konkurrens. Vår målgrupp är störst och om vi kan samlas och bli tydliga kan vi bli upptäckta av dem. Då kan vi bli hur många som helst.

4 Om vi blir hur många som helst... Hos oss kan en medlem stanna i 1-10-50-95 år. Genom vår verksamhet gör vi stora insatser för folkhälsan. Om vi blir hur många som helst har vi stora möjligheter att få kommunerna att satsa på oss. Att tillhandahålla lokaler, ge stöd och utrymme. Vi kan vara en maktfaktor enbart genom att finnas. Genom samarbete över gränserna i utvecklingsmodellen kan vi hjälpas åt att få medlemmar att stanna i vår verksamhet och framför allt kan vi få dem att fortsätta träna för livet. Vill ni vara med och skriva historia?

5 Vad vi gör inom gruppträning i region Öst Vi arbetar med varumärket Gymmix eftersom vi tror att vi behöver ha en stark profil i mediabruset. Föreningar vittnar om att det är lättare att synas och förklara sin verksamhet om man har en tydlig profil. Det får man med Gymmix. Det ger också kraft och styrka att ingå i ett större sammanhang. Att vara flera, helt enkelt. Vi har några fasta aktiviteter inom nätverket.

6 Konvent tillsammans med Korpen i april varje år

7 Vi har ordnat en härlig träningsresa i tre år. Resan är en föreningsresa i resan. Dvs föreningar bjuder in sina medlemmar och åker tillsammans. Resan har ett tydligt syfte - att skapa gemenskap och medvetenhet runt Gymmix samt erfarenhetsutbyte och kontakter ledare emellan. Den har varit öppen för alla men alla måste lösa medlemsskap och åka med en förening. Träningsresan

8 Brunch är ett stående inslag varje höst

9 En gemensam annons för Huddinge, Tullinge, Tumba, Botkyrka och Rönninge. Publicerades i tidningen Södra Södra Sidan

10 Vi genomför gemensamma aktiviteter. På Hälsoweekend i Kungens kurva köpcentrum deltog Huddinge, Tumba, Botkyrka, Sköndal och Rönninge.

11 Gymmix region Öst Ett axplock ur de många aktiviteter några av våra föreningar gör.

12 Gymmix Upplands-Bro har ett återkommande Gymmixlopp

13 Gymmix Sundbyberg deltar på Rissnedagarna och håller uppvärmningen på loppet Två sjöar runt

14 Gymmix Huddinge kör Afteworkträning och miniprovapå-pass

15 Att vara många ökar vår kraft att synas. Att vara ansluten till Gymmix innebär att: vilja säkra en framtid för föreningen vilja ingå i ett större sammanhang ha en lägsta utbildningsnivå på ledare ha rena lokaler(så gott det går) hjälpa till att synas genom att visa Gymmix logotyp på hemsidan och kläder samt att använda Gymmix grafiska profil. Tveka inte, kom med oss Välkommen!


Ladda ner ppt "Gymmix region Öst Carina Forslund Anneli Isaksson Madeleine Fagernäs."

Liknande presentationer


Google-annonser