Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar."— Presentationens avskrift:

1 935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar

2

3 Vår målgrupp Vår målgrupp är gigantisk. Det är den vanliga människan som inte har tid till mer än, kanske max, två pass i veckan och som inte kan bestämma två dagar i förväg när träningen ska bli av för att boka sitt pass. Vi ger den vanliga människan allsidig träning för att klara av vardagen. Människor blir fortfarande förvånade över att det finns bra träning att tillgå för ett bra pris.

4 Kvalitetsarbete – Licensiering Vi kallar det ledarlyftet Ambitionen är att alla ledare har basutbildning och relevant inriktningsutbildning. Vi träffas inför varje terminsstart för att visa våra pass och få feedback och hjälp. 2013 startade vi vår väg mot licensiering tillsammans. Vi köpte kurserna, som krävs för licensieringen, av gymnastikförbundet och har dem på hemmaplan Gymnastikförbundet låter oss att arbeta med examensarbetet i grupper och vi kommer att göra det över sommaren. I november tar vi en heldag och licensierar oss tillsammans.

5 Locka fler killar

6 Föreningen Föreningslivet är delvis bortglömt Jag tror att vi, genom föreningslivet, kan få och ge samhörighet. Att samlas kring årsmötet är viktigt. Att göra olika aktiviteter, bortsett från den ordinarie träningen, tillsammans skapar gemenskap och föreningskänsla.

7 Att driva en förening med inslag av företagstänk Jag tror att tiden vi lever i gör att även en förening, som vår, måste ha lite företagstänk för att nå ut. Jag tror att styrelsen måste bestämma sig för vad den vill. Jag vill att människor, enkelt, skall få tillgång till träning till ett överkomligt pris. Vår styrka ligger i att vi finns i skolor. Det finns alltid en skola nära dig och då vi bara har drop-in pass är det bara att komma ner till närmaste skola och knipa åt sig en stunds träning.

8

9 Årsmöte 2012 med 58 deltagande medlemmar

10

11 2012 startade vi med ett träningskonvent för medlemmar inför terminsstarten.

12 2012 startade vi Gymmixloppet i samband med kommunens satsning Kungskalaset

13 2011 gick vår första träningsresa till Kreta

14 Partnerprogram

15 Tänk på att… Bestämma sig för vad man vill. Skriv ned det. Vill ni växa…lägg upp en strategi. Kom ihåg styrelsen. Jobba med arbetssättet. Utnyttja ”villiga” medlemmar. Skaffa utförare i organisationen utanför styrelsen. Låt ledare vara fria under kontroll. Våga säg ifrån.


Ladda ner ppt "935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar."

Liknande presentationer


Google-annonser