Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Uppsats. Du ska skriva en uppsats om något som har med musik att göra! Det kan till exempel vara en grupp eller ett instrument Du kommer att få lektionstid.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Uppsats. Du ska skriva en uppsats om något som har med musik att göra! Det kan till exempel vara en grupp eller ett instrument Du kommer att få lektionstid."— Presentationens avskrift:

1 Uppsats

2 Du ska skriva en uppsats om något som har med musik att göra! Det kan till exempel vara en grupp eller ett instrument Du kommer att få lektionstid till att skriva och söka information Välj något som du själv är intresserad av! Då blir det roligare

3 detta ska finnas med! Framsida Inledning: Bakgrund, Syfte och Metod Textdel Diskussion Källförteckning

4 Framsidan Skolans namnÄmne Din årskursTermin och år Titel på arbetet (eventuellt en bild) Ditt namn

5 Inledning Bakgrund: Berätta kort vad din uppsats handlar om. Skriv även varför du valt att skriva om det ämne du valt Syfte: Här skriver du minst 3 frågor som du vill ha svar på och som du sedan svarar på i uppsatsen. Frågorna ska vara fördjupande (alltså inga Ja och Nej- frågor) Metod: Skriv hur du gör för att hitta ditt resultat. Vilka olika källor kommer du att använda?

6 Textdel Textdelen är själva uppsatsen. Använd eget språk och se till så att du svarar på de frågor du ställt Berätta i texten vart du hittat informationen Du ska skriva om fakta - inte vad du själv tycker

7 Diskussion Diskutera vad du tycker att du lärt dig i uppsatsen Egna tankar

8 Källförteckning Här skriver du ner de källor som du använt

9


Ladda ner ppt "Uppsats. Du ska skriva en uppsats om något som har med musik att göra! Det kan till exempel vara en grupp eller ett instrument Du kommer att få lektionstid."

Liknande presentationer


Google-annonser