Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1 Jag tackar dig för dina mäktiga under, förunderligt är allt du gör. Ps. 139:14 Många mammor tror att de är de enda i världen som fått ett barn med funktionshinder.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1 Jag tackar dig för dina mäktiga under, förunderligt är allt du gör. Ps. 139:14 Många mammor tror att de är de enda i världen som fått ett barn med funktionshinder."— Presentationens avskrift:

1 1 Jag tackar dig för dina mäktiga under, förunderligt är allt du gör. Ps. 139:14 Många mammor tror att de är de enda i världen som fått ett barn med funktionshinder.

2 Min kropp var inte för- borgad för dig, när jag formades i det fördolda, när jag flätades samman i jordens djup. Ps. 139: 15 Gennet kan varken röra sig eller prata. Hon förblir en hemlighet för oss.

3 Du skapade mina inälvor, du vävde mig i moderlivet. Ps. 139:13 Gennet har blivit sedd.

4 När Gud satte samman kroppen lät han de ringare delarna bli särskilt ärade. 1 Kor 12: 24

5 Mamman försökte begrava den här etiopiska flickan. Ögat kan inte säga till handen: ”Jag behöver dig inte”, och inte heller huvudet till fötterna: ”Jag behöver er inte”. 1Kor 12: 21

6 Allt detta åstadkommer en och samma Ande genom att fördela sina gåvor på var och en som den själv vill. 1Kor. 12:11

7 Hos var och en framträder Anden så att den blir till nytta. 1. Kor: 12:7 Alins pappa försökte dränka honom.

8 ” Rabbi, vem har syndat, han själv eller hans föräldrar, eftersom han föddes blind?” Jesus svarade: ”Varken han eller hans föräldrar har syndat, men Guds gärningar skulle uppenbaras på honom. Joh. 9: 1-3 Joh. 9: 1-3

9 Lär er göra det goda. Sträva efter rättvisa, stöd den förtryckte. För den faderlöses talan, skaffa änkan rätt. Jes.1: 17

10 Den som tar emot ett sådant barn i mitt namn, han tar emot mig. Mark. 9:36-37


Ladda ner ppt "1 Jag tackar dig för dina mäktiga under, förunderligt är allt du gör. Ps. 139:14 Många mammor tror att de är de enda i världen som fått ett barn med funktionshinder."

Liknande presentationer


Google-annonser