Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sida vid sida. I det här bildspelet får ni titta in i olika situationer, om hur vi har det tillsammans med våra personliga assistenter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sida vid sida. I det här bildspelet får ni titta in i olika situationer, om hur vi har det tillsammans med våra personliga assistenter."— Presentationens avskrift:

1 Sida vid sida

2 I det här bildspelet får ni titta in i olika situationer, om hur vi har det tillsammans med våra personliga assistenter.

3 Godmorgon Är det en bra dag i dag ?

4 Eller är det en dålig dag i dag? För dig, eller kanske för mig… Svårt att veta ibland…. men tillsammans ska vi göra det så bra som möjligt.

5 Sinnen Kan inte se, kan inte ta…… men kan känna, höra och lukta

6 Lära Lyssna Förstå Vi lär oss av varandra genom att lyssna…. Och genom att göra det, lär vi oss att uppskatta de enkla i vardagen. T.ex. regnet mot kinden, vinden i håret eller ett gupp i gatan. Det är viktigt att vi förstår varandra.

7 Gemenskap Att få känna gemenskap med vänner, och delta i olika aktiviteter

8 Härliga stunder

9 Glädje

10 Smärta Går, står och sitter vid min sida…. Finns där för att trösta, stötta och ge trygghet

11 Harmoni och Närhet Ibland kan det vara skönt att bara få vara i lugn o ro…

12 Snöänglar Tänk så olika vi kan se ut, men ändå så lika….. vi har samma känslor, behov och vi är alla lika mycket värda.

13 Tillsammans är vi starka

14 Av Anja Weilbo och Renée Björnehall 2010-12-04 Umeå


Ladda ner ppt "Sida vid sida. I det här bildspelet får ni titta in i olika situationer, om hur vi har det tillsammans med våra personliga assistenter."

Liknande presentationer


Google-annonser