Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Malin Junerfält 2011-12-04 Mitt Syslöjdsarbete.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Malin Junerfält 2011-12-04 Mitt Syslöjdsarbete."— Presentationens avskrift:

1 Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete

2 Mitt arbete Jag håller på och gör en blåvit halsduk. Jag har stickat på med enkla, alltså vanliga maskor. Jag kände denna gången att jag bara vill göra enkla, någon annan gång kanske jag gör olika.

3 Material Materialet som jag har använt mig av är ullgarn, jag själv tycker att det är bra och enkelt att använda mig av det!

4 Metoder Jag har inte använt mig av några speciella metoder, bara att sticka på som vanligt. Blir det fel så försöker jag lösa det själv på egen hand men om jag verkligen inte förstår så frågar jag Linnea, min lärare.

5 Redskap De redskapen som jag har haft när jag stickar, det har bara varit stickor. Jag har storleken 5 mm.

6 Problem Problemen som jag har stött på har varit att det har blivit för många maskor eller för få. Jag har 40 maskor totalt och ibland kan det bli så att jag plötsligt har t.ex 38 eller 42. Halsduken har blivit rätt så skev men jag tycker inte att det gör något för jag ska sätta ihop den och då kommer det inte att synas! Jag har löst problemet genom att prova själv och om det inte går så tar jag hjälp av Linnea.

7 Svårt Jag tycker att det har varit svårt att få halsduken jämn och jag tycker själv att jag kunde gjort bättre och noggrannare men nu är det som det är, är ändå rätt så nöjd!

8 Lärt mig Jag har lärt mig att sticka snabbt och ibland kan jag faktiskt sticka utan att kolla vad jag gör! :D


Ladda ner ppt "Malin Junerfält 2011-12-04 Mitt Syslöjdsarbete."

Liknande presentationer


Google-annonser