Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldramöte LFK P13 2014.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldramöte LFK P13 2014."— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte LFK P

2 Dagens agenda Planering och info kring säsongen 2014
Vad har vi gjort så här långt? Vad skall vi göra framåt? Vår uppgift som ledare för laget! Din uppgift som förälder i laget! Att vara spelare i vårt lag! LFK’s policys – genomgång Domare i 5-mannamatcher Trivselföräldrar Påskmarknaden,Kiosk verksamhet, Klassfotbollen och Lidköpingsrabatten. Övriga frågor

3 Planering & Info säsongen 2014
Träningsdagar Tisdag kl 18:00 – 19:30 ,ute.? Torsdag kl 18:00 – 19:30, ute.? Medlemsavgift Ska vara betalt senast den 31/3.Hör av er om ni har frågor på detta! Vi är 35? spelare 2014 6 ledare 2013 Helena Gustavsson, Jonas Harrysson, Anders Svensson Stefan Andersson, Ola Svensson och Dennis Törn För mer info: Här kommer vi att lägga all information till Er!

4 Vad har vi gjort så här långt…?
Tränat inomhus 1-2 ggr/veckan på följande: - Teknik - Skott - Spel - Passningar - Kondition Haft hur kul som helst, det blir bara bättre och bättre…….

5 Vad skall vi göra framåt….?
Träningsmatcher mot Skara och Falköping. Träna utomhus på Ågårdsvallen fom april/maj. Spela med två lag i seriespel för 13-åringar. Div.10. Killarna går domarutbildning och dömer poolspel i år. Domarutbildning torsdagen den 13/3. Se info hemsidan. Spelar några cuper: HSB VänersborgsCupen 20/4 Giffcupen 25-26/4 Sommarlandscupen, 31/6-2/8 Ha roligt!!!!

6 Vår uppgift som ledare för laget…….
Är att vara positiva och uppmuntrande! Är att skapa glädje och öka förutsättningen för en god atmosfär och därmed bra inlärning! Är att främja kamratandan, ägna tid åt alla spelarna, men inte glömma individen - ”SÄTTA SPELAREN I CENTRUM”! Är att skapa en bra dialog med spelare och föräldrar. Är att planera och genomföra träningen med lekar, övningar och spel som utvecklar spelarna!

7 Din uppgift som förälder i laget….
• Innebär att du engagerar dig i laget och klubben (kan ibland innebär att du får hjälpa till vid olika arrangemang). • Innebär att du går på föräldramöten och tar till Dig information från tränare/ledare. • Innebär att du informerar tränare om barnet inte kan delta vid matcher i god tid. • Innebär att du ger beröm och uppmuntran till spelarna och laget. • Innebär att du ser till att barnet kommer i tid till träningen etc. • Innebär att du ger ditt och andras barn stöd i med- och motgångar. • Innebär att du besöker både träningar och matcher. • Innebär att du är en god förebild för ditt barn • Innebär att du representerar LFK på ett positivt sätt vid matcher och matcher.

8 Att vara spelare i vårt lag……………
Innebär att man lyssnar när ledarna pratar. Innebär att man tar hänsyn till ALLA i laget. Innebär att man uppträder juste mot medspelare, motståndare, ledare och domare. Innebär att man duschar gemensamt efter match och (träning). Innebär att man har ordning på sina saker. Innebär att man passar tider och meddelar vid förhinder (vid träning och matcher).

9 Hur vill vi ha det i LFK P13? Teknik & Lärande Hygien Rent spel Hälsa
Bekräftelse Spelaren i centrum Samarbete Omtanke om varandra Ordning & Reda Passa tider Uppmuntran Kamratanda

10 Drogpolicy • All fotbollsverksamhet är drogfri i Lidköpings FK • Rökning är totalt förbjuden i våra lokaler och ska ske på anvisad plats. • Det är inte tillåtet av ungdomsledare att använda cigaretter, snus eller alkohol när de representerar klubben. • Det är inte tillåtet att servera alkohol vid föreningsfester om deltagarna är under 18 år. I de fall detta ändå förekommer måste föräldrar lämna skriftlig tillåtelse och föreningen fråntar sig ansvaret för ungdomarnas deltagande. • En informationshylla med drogfakta finns väl synlig och uppdateras regelbundet. • Att handskas med narkotika är ett brott enligt svensk lag och accepteras inte i någon form i Lidköpings FK • Personer med förtroendeuppdrag i Lidköpings FK ska arbeta för att spelarnas uppväxt är drogfri.

11 Trafiksäkerhetspolicy
Tänk på att du som ledare eller förälder ansvarar för ditt och andras barn då du transporterar spelarna till match och träning. Använd sunt förnuft i din hållning till alkohol kvällen före match eller träning som chaufför. Samtliga passagerare använder bilbältet och får inte ha fler passagerare än vad det finns bilbälten. Du som ledare och förälder i Lidköpings FK medverkar till en gemensam hållning vad det gäller användandet av cykelhjälm och följer den lag som finns.

12 Kioskverksamhet, Klassfotbollen & Lidköpingsrabatten!
Påskmarknaden på Campingen, Långfredagen. Se info hemsidan. Kiosk på Ågårdsvallen och Framnäs. Se info hemsidan. Klassfotbollen – kioskverksamhet. Se info hemsidan. Försäljning av Lidköpingsrabatten. Samordning av föräldrarepresentanterna.

13 Övrigt/Frågor! Föräldrarepresentanter – Malin Nyström Jan Sköldenströmmer


Ladda ner ppt "Föräldramöte LFK P13 2014."

Liknande presentationer


Google-annonser