Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kort om |. Fram till nu har ett av problemen vid tillverkning av vattentäta handskar, med membran, varit att fästa membranet samt fodret i handsken. Jofama.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kort om |. Fram till nu har ett av problemen vid tillverkning av vattentäta handskar, med membran, varit att fästa membranet samt fodret i handsken. Jofama."— Presentationens avskrift:

1 Kort om |

2 Fram till nu har ett av problemen vid tillverkning av vattentäta handskar, med membran, varit att fästa membranet samt fodret i handsken. Jofama är en av få Europeiska varumärken som har rättigheten att använda sig av en nyutvecklad teknologi som säkerställer att membran och foder sitter fast i handsken. Teknologin kan även användas på handskar utan membran och fördelen blir en smidigare handske där fodret fästs i yttermaterialet.

3 Tidigare fästes membranet i fodret genom att topparna på membranet sys fast i fodret. Fodret och membranet vänds. Samma procedur upprepas då foder+ membran sys fast i yttermaterialet.

4 Med appliceras ett lim mellan foder och membran vilket aktiveras genom värme. Fodret och membranet vänds. Foder + membran appliceras till yttermaterialet med samma teknik som ovan.

5 Resultatet blir en handske där fodret, membranet och yttermaterialet är tätt sammanfogade vilket resulterar i en smidig produkt. Teknologin kan med fördel användas på handskar med värme foder.

6 Maximum Comfort

7 Tack för att du tagit 10 min att läsa om Jofamas produkter och vår syn på mc-Fit-teknologin!


Ladda ner ppt "Kort om |. Fram till nu har ett av problemen vid tillverkning av vattentäta handskar, med membran, varit att fästa membranet samt fodret i handsken. Jofama."

Liknande presentationer


Google-annonser