Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Karin Vetander Linda Sjödahl

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Karin Vetander Linda Sjödahl"— Presentationens avskrift:

1 Karin Vetander Linda Sjödahl

2 Agenda Schema, tider Arbete i år 2 Läxor Bokbuss
Gemensamt för Dingtuna skola Sjukanmälan Övriga frågor

3 Schema och tider Mån 8:00- 12:50 simning ht-14 Tis 8:00-12:50
Ons 8:00- 13:00 Tor 8:00- 12:50 idrott Fre 8:00-12:50

4 Arbete i år 2 Svenska Linda berättade mer om en läsande klass. En folder delades ut. Matte Förutom att vi har boken Favorit matematik arbetar vi även med problemlösning. SO Höstens områden är val/demokrati, trafik och religion. Linda ansvarar för ämnet. NO Nästa NTA-tema är Fast eller flytande. Engelska Jennie utgår från läromedlet Magic. Musik Marie berättade lite om allt roligt de gör på musiken. Idrott Halvklass på torsdagar. Efter jul är det även halvklass på måndagar.

5 Läxor Läsläxa Fredag till torsdag. I oktober månad kommer vi vara med i läskampen. Mer information kommer om det när det är dags. Matteläxa I matteboken finn blå rutor som heter TRÄNA. Måndagar och onsdagar tar barnen hem boken och gör tränarutorna hemma. Det är korta läxor som repeterar det vi gjort i skolan. Boken ska tillbaka till skolan nästa dag.

6 Bokbuss Torsdagar en gång i månaden. Första tillfälle är den 18/9.
För att kunna låna böcker på bokbussen behöver alla barn ett personligt lånekort. Fyll i lappen som delades ut och lämna tillbaka till skolan senast torsdagen den 18/9. Då ger Karin alla lappar till bokbussens personal.

7 Gemensamt för Dingtuna skola
KRAM Hemsida och bloggar www1.vasteras.se/dingtunaskola Plan mot diskriminering och kränkande behandling

8 Sjukanmälan Till C-huset, 394108 (sms 076-5692842)
Till Solkatten, (sms )

9 Övriga frågor Viktiga datum: fotografering 16/9 stängningsdag 17/9 skoljogg 19/9 stängningsdag 28/11 Parkeringen Alla föräldrar hänvisas till kyrkans parkering. För barnens säkerhet får ingen köra in där bussarna lämnar/hämtar barn. Klassföräldrar Nästa på tur är föräldrar till Aaron och Elsa. Länk till en film om betyg som Margareta visade: (Betyg - Så funkar det!)


Ladda ner ppt "Karin Vetander Linda Sjödahl"

Liknande presentationer


Google-annonser