Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att betrakta kvinnans byst, är bra för mannens hälsa, och för att hjälpa dom att leva längre... Det kom ett par Tyska forskare fram i en ny studie.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att betrakta kvinnans byst, är bra för mannens hälsa, och för att hjälpa dom att leva längre... Det kom ett par Tyska forskare fram i en ny studie."— Presentationens avskrift:

1

2 Att betrakta kvinnans byst, är bra för mannens hälsa, och för att hjälpa dom att leva längre... Det kom ett par Tyska forskare fram i en ny studie.

3 De upptäckte att titta på kvinnliga bröst under 10 minuter varje dag, är jämförbart med att motionera en halv timme.

4 Den undersökningen genomfördes under 5 år på 200 frivilliga män. Och visade att alla männen som gillade entusiastiskt vackra kvinnliga bröst, lider mindre av olika åkommor, i jämförelse med de män som inte betraktade kvinnliga bröst varje dag.

5 Dr. Karen Weatherby, som ledde undersökningen, beskrev så här:

6 “Att titta på kvinnliga bröst under 10 minuter varje dag, Är jämförbart med aérobik i en halv timme. Männens sexuella drift, gör så att Blodcirkulationen ökar”

7 “Vi tror att med en daglig dos, kan männen öka sin livslängd med minst 5 år."

8 Det måste alltid finnas en förklaring bakom varje påstående... Det innebär inte att männen är översexuella, det är snarare oroliga för sitt blod!

9 Vad säger ni, skall vi då börja med en daglig dos???

10

11

12

13

14

15 Håll dig frisk! Dela med dig med dina vänner och tänk på hälsan!


Ladda ner ppt "Att betrakta kvinnans byst, är bra för mannens hälsa, och för att hjälpa dom att leva längre... Det kom ett par Tyska forskare fram i en ny studie."

Liknande presentationer


Google-annonser