Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

För bästa drift är det en stor fördel om rör från panntopp till överdel på Laddomat® 21 har så stor dimension som möjligt. Det långsammare flödet i denna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "För bästa drift är det en stor fördel om rör från panntopp till överdel på Laddomat® 21 har så stor dimension som möjligt. Det långsammare flödet i denna."— Presentationens avskrift:

1 För bästa drift är det en stor fördel om rör från panntopp till överdel på Laddomat® 21 har så stor dimension som möjligt. Det långsammare flödet i denna krets gör att luften kan stiga uppåt och försvinna ut genom expansionskärlet.

2 På anläggningar med mindre rördimension får man ett snabbare flöde och det är stor risk att luft följer med ner i pumpen och gör att denna får sämre kapacitet. Detta ger en accelererande effekt då det ger upphov till högre temp i pannan vilket gör att mer luft avges vilket gör att mer luft sugs ner i pumpen.

3 Mer information om hur man löser luftproblem i värmesystem finns i vår installationsanvisning för Laddomat® 21. Se vår hemsida under fliken Dokument. Det går även bra att klicka direkt på länken nedan för att få upp dokumentet. Laddomat 21 - Manual


Ladda ner ppt "För bästa drift är det en stor fördel om rör från panntopp till överdel på Laddomat® 21 har så stor dimension som möjligt. Det långsammare flödet i denna."

Liknande presentationer


Google-annonser