Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bilder från Dieseldansen 2008

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bilder från Dieseldansen 2008"— Presentationens avskrift:

1 Bilder från Dieseldansen 2008
Calle Brunér och Jack Borgström callade som vanligt till levande musik utförd av Cold Mountain Band

2 Jag vill bara säga att det var mer än väl värt pengarna.
Redan i entrén blev vi välkomnade av trevliga dansvärdinnor. Det kändes i luften att det här blir en trevlig kväll som vanligt. Kerstin Alpgård och Ann Norell tar emot entréavgiften och Kerstin kollar här om jag var över eller under 25 år. ”Nej du gubbe lille” tänkte hon ”försök inte med mig, det blir 90:-” Jag vill bara säga att det var mer än väl värt pengarna. Kerstin sitter inte bara i kassan här hon är även kassör i Ekenalliansen.

3 Här anländer Mona Ahlberg och Bosse Carlsson och det syns ju lång väg att de redan vet att i kväll får vi kul – det var ett år sedan vi dansare till levande musik sist och det var här. ”Kom så kör vi hårt” säger Bosse och tar Mona i handen och squarar upp direkt.

4 Här har vi hela scengänget med Calle Brunér och Jack Borgström som fungerar perfekt tillsammans med Bluegrassbandet Cold Mountain Band. Det är såvitt jag vet den enda squaredansen med levande musik i landet, en dans som blivit populärare för varje år.

5 Många Vitabergare var här.
Vivan Söderback och Rolf Hägg är här på sin första Dieseldans. Säkert inte den sista. ”Men det går ganska fort” säger både Vivan och Rolf.

6 Här ser vi Ingela och Kjell Rosell och det var inte första gången för dem på Dieselverkstan.

7 Else-Marie Wadén-Werner vår nya sekreterare med sin man
Lasse Werner som sitter i Tyresö Square Dancers styrelse.

8 Siwan Halldegård med sin Sverker Jonsson
Siwan Halldegård med sin Sverker Jonsson. De är även riktiga hejare på gammaldans. Berith Johansson här tillsammans med Lutz Boche.

9 Från vänster Åke Dahlgren - Gunvor och Lennart Bohlin
här i samma square och de ser ut att ha riktigt kul.

10 Wally Leschinski och Birgitta Calmefeldt två jättetrevliga tyresötjejer som även förgyller våra torsdagsdanser med sin närvaro.

11 Berit Arvidsson och Carina Kjellsson två SateLlite-tjejer som även är med oss på torsdagarna i Pumpan.

12 Ebbe Nordin från Ekerö är också här för första gången men dansar inte till Calle för första gången för han går på Mainstreamkursen som Calle har i Nacka och det gör Roffe också. Rolf Herslöf är på Dieseldansen för första gången. ”Det går fort här”, säger Rolf.

13 Här sitter fler Mainstream elever och lyssnar på sin instruktör
Här sitter fler Mainstream elever och lyssnar på sin instruktör. Från vänster är det Anne Marie Lindgren och Susanne Hildersson från SateLlite och Birgitta Öhman från Seniorerna. ”Visst går det fort” säger de med en mun. ”Men det är jättkul !”

14 Här till vänster står Inger Johansson som då och då hoppar in på Mainstreamkursen i Nacka och hjälper Calle. Bredvid henne ser vi Helen Glad som också är med i Mainstreamgruppen.

15 Nu tillbaka till dansare som har kommit något längre i kursandet.
Gunnar Sjökvist för med säker hand runt Carin Thomasson i dansens virvlar, och i samma square är det Nisse Hallström som gör samma sak och alla ser ut att ha lika kul.

16 Anne och Björn Omér är på ”hemmaplan”
Anne och Björn Omér är på ”hemmaplan”. Man ser hur de trivs, de myser så det lyser om dem. Även dessa trevliga människor träffar vi på våra danskvällar på Pumpan.

17 Här har vi Marie Fernulv med brorsan Teddy båda från Ocean Waves SDC.
Marie har ju speciella ”intressen” i Dieseldansen och Saltsjö SQD och det stavas ”Calle”. Så här glad blir man när man dansar squaredans ! Marie sitter med i Ekenalliansens VU och är där sammankallande.

18 I väntan på nästa tip står här fr. v
I väntan på nästa tip står här fr.v. Brenda med sin make Peter Brattlund, ordförande i Ekerö SQD, i glatt samspråk med Wally och Birgitta.

19 I cirkeln ser vi Lars Karlsson, Tyresö SD
I cirkeln ser vi Lars Karlsson, Tyresö SD. Han ser sig om efter en ledig partner och till höger Lars Magnusson, SateLlite, i full fart med okänd dam.

20 I entrén var det dukade bord med så mycket goda bullar, kakor och mackor så att det var helt omöjligt att inte ta en kopp kaffe eller te. Och det var ju inte lättare att avstå när serveringspersonalen bestod av de trevliga Saltsjö-tjejerna Britt Englund och Inger Hallström. De behövde ju inte ens ”snacka för varan”, det räckte med att de bara stod där och såg glada ut. Ingen kunde gå förbi !

21 I entrén fanns förutom de trevliga värdinnorna och Cafeterian även Inez och Lutz med sin squaredansbutik. Utbudet av varor såg riktigt trevligt ut. Vi hoppas att de också fick en bra försäljning – i varje fall var det många där och kollade.

22 Tack alla ni i Saltsjö Square Dancers med Calle i spetsen för en mycket trevlig och välarrangerad dans. Vi i Vita Bergens Square Dancers hoppas få komma åter till Dieselverkstan på många, många fler Dieseldanser till Calle, Jack och Cold Mountain Band. Tack för i år !


Ladda ner ppt "Bilder från Dieseldansen 2008"

Liknande presentationer


Google-annonser