Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

REKO = Relationsmat! I REKO-ringen skapas relationer mellan de som föder upp och odlar vår mat och de som sen tillagar och äter den. REKO står för Rejäl.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "REKO = Relationsmat! I REKO-ringen skapas relationer mellan de som föder upp och odlar vår mat och de som sen tillagar och äter den. REKO står för Rejäl."— Presentationens avskrift:

1

2 REKO = Relationsmat! I REKO-ringen skapas relationer mellan de som föder upp och odlar vår mat och de som sen tillagar och äter den. REKO står för Rejäl Konsumtion och är ett sätt att handla och sälja lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder.

3 Närproducerat utan mellanhänder!
Fördelar för dig som konsument Färsk mat i säsong Träffa producenter Unika varor Minskar långa transporter Mindre svinn Fördelar för dig som producent Kostnadseffektivt Tidseffektivt Säljer till uppskattande kunder Möjlighet att sälja även vid mindre produktion Möjlighet att pröva nya produkter

4 Det finns utrymme för fler REKO-ringar
Vi behöver fortsätta sprida information, kunskap och engagemang till producenter och konsumenter.

5 REKO-ringar i Sverige Hitta din närmste REKO-ring

6 Egen rubrik Egen text

7 TACK! Nanm, Titel/gård 070-XXX XX XX

8


Ladda ner ppt "REKO = Relationsmat! I REKO-ringen skapas relationer mellan de som föder upp och odlar vår mat och de som sen tillagar och äter den. REKO står för Rejäl."

Liknande presentationer


Google-annonser